Tyly ilmoitus pari tuntia kisan jälkeen: Samuli Samuelsson ei parantanutkaan SE:tä


Ikaalisten Urheilijoiden Samuelssonin aika olikin tarkastelun jälkeen 10,16, eli SE:tä sivuava tulos.
Veijo Vaakanainen: 11.06.2023 14:18Yleisurheilu
Tyly ilmoitus pari tuntia kisan jälkeen: Samuli Samuelsson ei parantanutkaan SE:tä
Kuva: Olavi Kaljunen / Trackpic
Samuli Samuelsson.
Ikaalisten Urheilijoiden Samuli Samuelsson pääsi tuulettamaan Espoossa järjestetyissä kisoissa uusia SE-lukemia, kun kellot pysähtyivät aikaan 10,15. Pari tuntia kisan jälkeen tehdyssä tarkastuksessa aikaa kuitenkin muutettiin sadasosalla ylöspäin. Näin ollen lopputulos olikin SE-aikaa sivuava tulos 10,16.

Samuelssonin tulos on kuitenkin erittäin lupaava, sillä hän pystyi jo kauden toisessa startissa omaa ennätystään ja samalla myös Suomen ennätystä sivuavaan aikaan. Myötätuulta Samuelssonin juoksussa oli 1,3 m/s.

Naisten kisassa Lotta Kemppinen juoksi voittoon ajalla 11,30, mutta valitettavasti hänen juoksunsa aikana selän takana puhalsi sallitut rajat ylittävät tuulo (2,6 m/s).

Sen sijaan naisten pika-aidoissa päästiin menemään sallituissa oloissa ja Annimari Korte juoksi alkuerissä uuden kauden parhaan tuloksensa ja uuden 35-vuotiaiden SE-tuloksen 12,83. Saara Keskitalo juoksi alkuerissä uudet ennätyslukemansa 13,20.

Molemmat jatkoivat vahvaa menoa myös finaalissa, jossa Korte voitti ajalla 12,88 ja Keskitalo oli toinen tuloksella 13,21.

Muokattu 18.07: Muutettu otsikkoa sekä tekstin sisältöä, koska Samuelssonin aika muuttui myöhemmässä tarkastelussa tulokseen 10,16. Tulos ei siis ollut uusi SE, vaan SE:tä sivuava tulos. Lisäksi juttuun lisättiin tiedot naisten pika-aitojen tuloksista
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta