Sandra Erikssonin ja Guy Storbackan tiet erkanevat


Joonas Lehtinen: 01.10.2015 18:48Yleisurheilu
Sandra Erikssonin ja Guy Storbackan tiet erkanevat
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Österbottens Tidning uutisoi verkkosivuillaan estejuoksun SE-naisen Sandra Erikssonin ja häntä pitkään luotsanneen Guy Storbackan valmennusyhteistyön tulleen päätökseensä. Parivaljakon kymmenvuotisen yhteistyön päättymiseen ei Erikssonin mukaan liity mitään dramaattista, vaan kyse on pikemminkin luonnollisesta siirtymästä Erikssonin harjoittelua Ruotsissa jo jonkin aikaa seuranneen Oscar Gidewallin valmennukseen. Gidewall vastasi jo aiemmin Erikssonin voima- ja tekniikkaharjoittelun ohjauksesta.

Merkittävimmäksi syyksi valmennuskuvioiden vaihdokseen Eriksson mainitsee välimatkan itsensä ja Storbackan välillä. Eriksson kuvailee Österbottens Tidningille tilannettaan seuraavasti:

- Guy ja minä asumme eri maissa. Tilanne ei ole ihanteellinen. Viime vuonna tein Guyn nähden varmaan vain kolme harjoitusta. Oscar puolestaan on ollut harjoituksissa ja kilpailuissa paljon läsnä. Siinä mielessä tämä tuntuu luonnolliselta valinnalta.

Mitä harjoitteluun tulee, ei Eriksson osaa vielä tarkalleen kertoa muutoksista. Hänen mukaansa harjoittelu Storbackan alaisuudessa oli onnistunutta ja harjoitusohjelmat toimivia. Eriksson ounastelee, ettei  harjoittelu tule luultavasti kovinkaan radikaalisti muuttumaan aiemmista vuosista.

lähde: online.osterbottenstidning.fii
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta