Seitsenkertaisen kolmiloikan Suomen mestarin kausi ohi


Etusuora: 24.06.2015 15:29Yleisurheilu
Seitsenkertaisen kolmiloikan Suomen mestarin kausi ohi
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Tampereen Urheilijat -38:n kolmiloikkaaja Aleksi Tammentien kausi on ohi. Tammentie loukkaantui viime viikolla harjoituksissa, eikä vaiva parane ilman leikkaushoitoa.

- Tämän hetkisen tiedon mukaan kyseessä on polven sisemmän takakierukan kiinnikkeen katkeaminen. Se pitää leikata. Jos sen antaa parantua itsestään, se kestää puoli vuotta. Eikä silti olisi varmuutta, että se tulisi itsestään kuntoon, Tammentie sanoo Urheiluliiton tiedotteessa.


28-vuotias Tammentie sanoo tavoitteekseen päästä taas syksyllä harjoitusten pariin. Tammentie myös harmitteli, että pitkästä aikaa hänellä olisi ollut kotimaassa kovia haastajia nuorista hyppääjistä Simo Lipsasesta ja Kristian Pullista.

Tammentie on kaapinut itselleen seitsemän ulkoratojen Suomen mestaruutta. Hän edusti Suomea viime vuoden EM-kilpailuissa karsiutuen finaalista. Miehen ennätys on 16,61 viime vuodelta.

Yleisurheilu.fi
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta