Seitsenkertaisen kolmiloikan Suomen mestarin kausi ohi

Seitsenkertaisen kolmiloikan Suomen mestarin kausi ohi


Etusuora: 24.06.2015 15:29Yleisurheilu
Seitsenkertaisen kolmiloikan Suomen mestarin kausi ohi
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Tampereen Urheilijat -38:n kolmiloikkaaja Aleksi Tammentien kausi on ohi. Tammentie loukkaantui viime viikolla harjoituksissa, eikä vaiva parane ilman leikkaushoitoa.

- Tämän hetkisen tiedon mukaan kyseessä on polven sisemmän takakierukan kiinnikkeen katkeaminen. Se pitää leikata. Jos sen antaa parantua itsestään, se kestää puoli vuotta. Eikä silti olisi varmuutta, että se tulisi itsestään kuntoon, Tammentie sanoo Urheiluliiton tiedotteessa.


28-vuotias Tammentie sanoo tavoitteekseen päästä taas syksyllä harjoitusten pariin. Tammentie myös harmitteli, että pitkästä aikaa hänellä olisi ollut kotimaassa kovia haastajia nuorista hyppääjistä Simo Lipsasesta ja Kristian Pullista.

Tammentie on kaapinut itselleen seitsemän ulkoratojen Suomen mestaruutta. Hän edusti Suomea viime vuoden EM-kilpailuissa karsiutuen finaalista. Miehen ennätys on 16,61 viime vuodelta.

Yleisurheilu.fi

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset