Seiväsmies Barber hyppäsi jälleen Kanadan ennätyksen

Seiväsmies Barber hyppäsi jälleen Kanadan ennätyksen


Jukka Moisio: 03.05.2015 10:13Yleisurheilu
Seiväsmies Barber hyppäsi jälleen Kanadan ennätyksen
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Teksasin Austinin kentän hyppypaikka on osoittautunut erinomaiseksi kanadalaiselle seiväshyppääjälle Shawn Barberille. Lauantaina 20-vuotias Barber hyppäsi Austinissa Kanadan ulkorataennätyksen 591, joka on myös kauden kärkitulos maailmassa. Edellisen Kanadan ennätyksen 590 Barber hyppäsi samalla kentällä maaliskuun lopussa. Lauantain kilpailussa toiseksi sijoittui vuoden 2007 maailmanmestari Brad Walker (USA) tuloksella 570.

Hallikaudella Barber paransi maansa halliennätystä neljästi lukemin 587, 588, 590 ja lopulta 591 Fayettevillesssä maaliskuun alussa. Ensimmäisen aikuisten sarjan Kanadan ennätyksen Barber hyppäsi jo vuonna 2013, kun hän ylitti korkeuden 571 niin ikään Austinin kentällä. Kaikkiaan hän on parantanut Kanadan ulkorata- tai halliennätystä nyt yhdeksän kertaa.

Shawn Barber does it again! RT @UTexasTrack: New Canadian record for Barber! 5.91m. #YearOfTheVault #YEG @Canada pic.twitter.com/u5M5XRo89b"
— TrackTown Canada (@TrackTownCAN) 3. toukokuuta 2015

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketit