Seiväsmies Renaud Lavillenie loukkantui pikaviestissä - jättää Timanttiliiga-avauksen väliin

Seiväsmies Renaud Lavillenie loukkantui pikaviestissä - jättää Timanttiliiga-avauksen väliin


Etusuora: 12.05.2015 13:34Yleisurheilu
Seiväsmies Renaud Lavillenie loukkantui pikaviestissä - jättää Timanttiliiga-avauksen väliin
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Ranskalainen seiväshypyn ME-mies Renaud Lavillenie joutuu vetäytymään perjantaisesta Dohan Timanttiliiga avauksesta. Ranskalainen loukkasi olkapäänsä juostessaan seuransa pikaviestijoukkueen ankkurina Ranskan Lyonissa.

Lavillenie kilpaili viikonloppuna poikkeuksellisesti pika-aidoissa, pituushypyssä ja pikaviestissä. Pika-aidoissa mies kellotti seivähyppääjäksi kovan ajan 14,73 ja pituudessakin ranskalainen lensi komeasti 727, mutta 4x100 metrin viesti ei enää sujunut toivotusti, vaan mies kaatui ylitettyään maalilinjan ja loukkasi olkapäänsä.

Lavillenien managerin Rene Auginin mukaan kyse ei ole mistään vakavasta vammasta, vaan lääkärit suosittelivat 10 päivän lepojaksoa varotoimenpiteenä.

- Tunsin olevani ja kunnossa ja valmiina kauden avaukseen. Toivottavasti palaan Dohaan heti lähitulevaisuudessa, Lavillenie totesi.

Lavillenien on tarkoitus kilpailla toukokuun 30. päivä Eugenen Timanttiliigan osakilpailussa.

Lavillenien pika-aidat 14,73:
https://instagram.com/p/2g5whHAu0F/?taken-by=airlavillenie

washingtonpost.com

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset