Showpainilegendan tytär rikkoi olympiarajan yleisurheilussa


Yhdysvaltalainen kuulantyöntäjä Mya Lesnar, 21, teki kovan kuulatuloksen viime viikonloppuna Albuquerquen hallikisoissa.
Etusuora: 16.02.2024 13:48Yleisurheilu
Showpainilegendan tytär rikkoi olympiarajan yleisurheilussa
Kuva: Trackpic
Kuvituskuva.
Mya Lesnar pukkasi lukemat 19,07, jolla hän kohensi aiempaa joulukuussa syntynyttä ennätystään 57 senttiä. Tulos ylittää Pariisin olympialaisten tulosrajan 18,80. Tämän kauden maailman hallitilastossa Lesnar yltää ennätyksellään kuudenneksi.

Jos Coloradon yliopistossa opiskeleva Lesnar haluaa kilpailla kesällä olympialaisissa, hän joutuu käymään kesällä tiukan sisäisen karsinnan maansa mestaruuskisoissa. Ulkoratakaudella 2023 kaikkiaan kuusi yhdysvaltalaista naista työnsi vähintään 18,80 - kovimpina Chase Jacksonin (o.s. Ealey) 20,76 ja Maggie Ewenin 20,45.Mya Lesnarin isä on Brock Lesner, joka on niittänyt maailmanlaajuista mainetta showpaini- ja vapaaotteluareenoilla. Hän on saavuttanut showpainissa WWE-järjestön kiistattoman mestaruuden ja vapaaottelussa UFC-organisaation raskaan sarjan mestaruuden.

Lähde: sportskeeda
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta