Uutispommi hiihtomaailmasta: Stina Nilsson vaihtaa ampumahiihtoon!


Ruotsin sprinttitähti Stina Nilsson vahvisti tänään huhut hänen lajinvaihdostaan ampumahiihdon puolelle.
Veijo Vaakanainen: 22.03.2020 19:12Hiihto
Uutispommi hiihtomaailmasta: Stina Nilsson vaihtaa ampumahiihtoon!
Stina Nilsson. Kuva: Sandro Halank, Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0 [CC BY-SA 3.0]
Sprinttihiihdon hallitseva olympiavoittaja Stina Nilsson aikoo ensi kaudella kilpailla maastohiihdon sijaan ampumahiihdon puolella. Hän ilmoitti tänään Instagram-tilillään, ettei hän ole tulevalla kaudella Ruotsin hiihtomaajoukkueen mukana, vaan aikoo kilpailla ampumahiihdossa.

Nilsson kertoo, että hän on jo pitkään halunnut kokeilla ampumahiihtoa. Hän kertoo kuitenkin olevansa nöyrä, koska hän on lajin parissa uusi ja hänen harjoitustoverinsa ovat ammattilaisia. Hän on kuitenkin todella innoissaan mahdollisuudesta oppia uusia asioita ja haluaa tulla ampumahiihdossa niin hyväksi kuin mahdollista.

Maastohiihtokausi 2019/2020 päättyi Nilssonilta ennenaikaisesti kylkiluun rasitusmurtuman vuoksi. Maastohiihdon puolella Nilsson ehti saavuttaa yhden olympiavoiton ja kaksi maailmanmestaruutta sekä yhteensä yhdeksän himmeämpää arvokisamitalia.

View this post on Instagram

Jag är fullt medveten om att idrott inte är viktigt att rapportera om just nu. Verkligen! Men. Kanske behöver vi en lite galen och rolig nyhet i flödet också? För att påminna oss om att det faktiskt finns en framtid att se fram emot? Jag tror det. Kram 🤗

A post shared by stinanilssoons (@stinanilssoons) on

Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta