Anttola ankkurina! Tässä Suomen joukkue miesten MM-viestiin


Suomen joukkue miesten 4 x 10 km MM-viestiin on valittu. 20-vuotias nuorten maailmanmestari hiihtää Suomen joukkueen ankkurina.
Etusuora: 02.03.2023 19:06Hiihto
Anttola ankkurina! Tässä Suomen joukkue miesten MM-viestiin
Kuva: Tomi Mäkipää (Loru Creative, JWSC 2021)
Niko Anttola
Suomen joukkue miesten Planican MM-viestiin on lopulta odotettu. Suomen viestin avaa Ristomatti Hakola, jonka kisakausi on ollut sairastelujen ja loukkaantumisten myötä erittäin rikkonainen. Normaalikunnossaan Hakola on ollut luotettava viestiavaaja, mutta vaikean kauden jälkeen Hakolan viestivire on suuri kysymysmerkki Planican raskaissa maastoissa.

Toinen vaihtoehto avaajaksi olisi ollut kisoihin varamiehen paikalta hälytetty Markus Vuorela, joka avasi Suomen viestin mallikkaasti Toblachin maailmancupissa MM-kisojen alla.

Kakkososuudella Suomen viestiä vie Iivo Niskanen ja kolmososuudella Perttu Hyvärinen. Nämä kaksi valintaa ovat olleet päivänselviä jo pitkään. Mikäli Hakola onnistuu avausosuudella, pitävät Niskanen ja Hyvärinen Suomen hyvin todennäköisesti vahvasti mitalitaistossa mukana.

Suomen viestiä ankkuroi Planican 15 km vapaan kilpailussa Remi Lindholmin selvästi päihittänyt nuorten maailmanmestari 20-vuotias Niko Anttola. Mikäli avausosuus on sujunut Suomelta hyvin, päässee Anttola hiihtämään ankkuriosuutta makeaan, mutta vaativaan paikkaan. Huippuonnistumisella MM-mitali olisi tällöin mahdollinen.Katso: Viestin kaikki joukkueet päivittyvät tänne

Katso myös: Planican MM-hiihtojen ohjelma & tulokset
Kaupallinen yhteistyö

Verge Motorcycles on sähkömoottoripyöräilyn tulevaisuus! Verge suunnittelee, kehittää, rakentaa ja myy innovatiivisia sähköisiä moottoripyöriä. Vergellä on nyt käynnissä rahoituskierros kasvusijoituspalvelu Springvest Oyj:n kautta. Tutustu Vergeen ja sijoita sähköistyvään liikenteeseen!