Tampereen Eliittikisat vaarassa peruuntua ratavaurioiden vuoksi


Etusuora: 27.08.2015 09:37Yleisurheilu
Tampereen Eliittikisat vaarassa peruuntua ratavaurioiden vuoksi
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Tampereen Eliittikisat uhkaa peruuntua Blockfest-musiikkitapahtumassa aiheutuneiden ratavaurioiden vuoksi, uutisoi Aamulehti. Eliittikisasarjan finaali on tarkoitus kilpailla Ratina-stadionilla lauantaina 5. syyskuuta.


Aamulehden mukaan juoksurata on kokenut vaurioita, kun rataa ei suojattu tarpeeksi hyvin työkoneiden kulkiessa sen päältä. Mondo-pinnoite on halkeillut ja sen päälle kertyy vettä.

– Mondon pinta on mennyt rikki, kun työkoneet ovat kulkeneet sen päältä ja kääntyilleet paikallaan. Kentällä olisi pitänyt olla tietyt suojatut kulkureitit. Valvontamme on pettänyt tässä kohtaa, Tampereen liikuntapäällikkö Mikko Heinonen sanoi lehdelle.

Tampereen Eliittikisoissa käydään useissa lajeissa maaottelukatsastuksia 12. - 13. syyskuuta Tukholmassa kilpailtavaan maaotteluun. Kisojen peruuntuminen aiheuttaisi myös problematiikkaa Eliittikisojen pistekilpailuun.

Muokattu kello 15.15. Etusuoran saamien tietojen mukaan rata korjataan ja on kisakunnossa 5. syyskuuta.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta