Topi Raitanen kilpailee Pariisin Timanttiliigassa


Pariisin Timanttiliiga kilpaillaan tulevana lauantaina.
Etusuora: 27.08.2021 14:28Yleisurheilu
Topi Raitanen kilpailee Pariisin Timanttiliigassa
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Vain kaksi päivää Lausannen Timanttiliigan jälkeen on vuorossa Pariisin Timanttiliiga. Kisoissa nähdään myös yksi suomalaisurheilija, Topi Raitanen.

Raitanen kilpailee Pariisissa paraatimatkallaan 3000 metrin esteissä. Kilpailu alkaa kello 18:34, joten estemiehellemme jää vain noin 24 tuntia aikaa selviytyä sunnuntain Kalevan kisojen estekisan lähtöviivalle Tampereelle.

Pariisin estekisasta ei tekijämiehiä puutu. Mukana on muun muassa olympivoittaja Soufiane El Bakkali sekä Tokiossa sijoilla 3. – 6. sijoittuneet urheilijat. Mukana on myös mielenkiintoinen nimi Conseslus Kipruto, joka on voittanut kaksi edellistä MM-kultaa, mutta tällä kaudella mies ei ole vielä maaliin asti kisoissa selvinnyt. Kokonaisuudessaan lähtölistoilta löytyy 19 nimeä, joka on harvinaisen suuri määrä estestarttiin.

Vaikka Raitasen viimeisin kilpailu päättyikin keskeytykseen, tuskin miehen kunto on olympialaisten hienojen juoksujen jälkeen mihinkään kadonnut. Raitasen ennätys kirjataan 8.16,57, joka todennäköisesti natisee liitoksissaan lauantaina.

Katso: Esteiden lähtölistat

Katso myös: Pariisin Timanttiliigan aikataulu & tulokset
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta