Torstain pikajuoksufinaaleina Pekingissä miesten 200 ja naisten 400


Etusuora: 27.08.2015 13:04Yleisurheilu
Torstain pikajuoksufinaaleina Pekingissä miesten 200 ja naisten 400
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic

Miehet 200 metriä

Vaikuttaisi siltä, että satasen tapaan kaksi ensimmäistä sijaa menevät Usain Boltille ja Justin Gatlinille. Bolt on hankkinut suosikin aseman Pekigin esitystensä perusteella. Boltin ja Gatlinin takana vahvimmin mitalisijoja kärkkyvät Panaman Alonso Edward ja Etelä-Afrikan Anaso Jobodana. Eurooppalaista juoksuvoimaa finaalissa edustavat Ison-Britannian Zharnel Hughes ja Turkin Ramil Guliyev. Aasiaa edustaa nigerialaistaustainen Qatarin ennätysmies Femi Ogunode. Voittaessaan Bolt saavuttaisi jo uransa kymmenennen MM-kullan.

Naiset 400 metriä

Naisten 400 metrillä on kaksi suosikkia: Bahaman Shaunae Miller ja Yhdysvaltain Allyson Felix taistelevat mestaruudesta. Felixille MM-kulta olisi yhteensä uran yhdeksäs. Christine Ohuruogu (GBR) on jälleen yltynyt hurjaan menoon arvokisoissa, mutta kultamitaliin vaaditaan aivan huippusuoritusta. Puolet finaalin juoksijoista tulee Jamaikalta. Shericka Jackson juoksi välierien toiseksi nopeimman ajan 50,03 - kenties hänen parhaat paukkunsa on jo käytetty. Kenties ulkoradoilta lähtevät Christine Day ja Stephenie McPherson ovat kuitenkin Jamaikan vahvimmat valttikortit.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta