Usain Bolt valotti tulevaisuuden suunnitelmiaan - ura päätökseen 2017?


Etusuora: 10.10.2015 13:08Yleisurheilu
Usain Bolt valotti tulevaisuuden suunnitelmiaan - ura päätökseen 2017?
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Viime vuosien yksi yleisurheilumaailman puhutuimmista aiheista on ollut keskustelu Usain Boltin uran päättymisestä. Vielä syksyllä 2013 Bolt totesi brittimedialle uransa päättyvän Rion olympialaisiin, mutta ilmeisesti Pekingin MM-kisoissa jatkunut käsittämätön arvokisojen voittoputki on saanut jamaikalaisen harkitsemaan uran jatkoa vielä Rion jälkeen.

Kuluneella viikolla Bolt vieraili Ellen DeGeneres showssa, missä häneltä tivattiin loppu-uransa suunnitelmia. Mies kertoi harjoittelun alkavan kohti Rioa ensi maanantaina, mutta Rion jälkeinen aika on vielä kysymysmerkki. Kuusinkertainen olympiavoittaja ei ole poissulkenut Lontoon MM-kisoja 2017.

- Ihmiset haluavat minun jatkavan vielä Lontoon MM-kisoihin 2017, mutta en osaa sanoa mitä teen. Tulevat olympialaiset ovat kuitenkin urani viimeiset.

Voidaan kuitenkin olettaa että tuleva olympiavuosi ratkaisee myös vuoden 2017 kohtalon. Mikäli kausi ei tyydytä pikakiituria tuskin hän tulee myöskään jatkamaan Lontooseen, vaan hän haluaa poistua areenoilta vähin haavoin.

Uran tullessa päätökseen hän haluaa vaikuttaa jollakin tavoin urheilun parissa.

- Minua on myös suositeltu kokeilemaan näyttelemistä, Bolt vitsaili.

https://www.youtube.com/watch?v=yIDX3TSVuSg
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta