Niskanen, Hakola, Pärmäkoski, Joensuu... - Katso viikonlopun Vantaan SM-hiihtojen lähtölistat


Vuoden 2024 ensimmäisistä hiihdon SM-mitaleista mitellään viikonloppuna Vantaan Hakunilassa.
Etusuora: 31.01.2024 13:19Hiihto
Niskanen, Hakola, Pärmäkoski, Joensuu... - Katso viikonlopun Vantaan SM-hiihtojen lähtölistat
Kuva: Tomi Mäkipää
Jasmi Joensuu


Vantaan Hiihtoseura järjestää vuoden ensimmäiset hiihdon SM-kisat 2.–4.2.2024 Vantaan Hakunilassa. Kolmipäiväisten kisojen ohjelmassa on vapaan sprintit, perinteisen 20 km väliaikalähdöt sekä perinteisen parisprintit.

Perjantain sprintteihin on ilmoittautunut 102 miestä ja 74 naista. Lauantain väliaikalähtöjen lähtölistoilta löytyy 148 miestä ja 72 naista. Sunnuntain parisprintteihin on ilmoittautunut 46 miesten ja 32 naisten joukkuetta.

Miesten 20 km kilpailussa SM-mitaleista mittelevät muun muassa Iivo Niskanen, Ristomatti Hakola ja Remi Lindholm. Naisten vastaavalla matkalla mitalisuosikkeja ovat Krista Pärmäkoski, Johanna Matintalo ja Jasmi Joensuu. Maamme kärkinimistä Kerttu Niskanen ja Perttu Hyvärinen eivät hiihdä Vantaalla. Parisprintin joukkueiden kokoonpanot selviävät lauantai-iltana.Vantaan SM-hiihtojen lähtölistat


Katso myös: Vantaan SM-hiihtojen ohjelma, aikataulut & TV
Kaupallinen yhteistyö

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Puhdin suosituin testipaketti, Puhti-terveystarkastus antaa monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi.

  • Kaikki testit helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä
  • Selkeä ja edullinen hinnoittelu
  • Näytteenotto käy hetkessä ja tulokset yleensä jo seuraavana päivänä Oma Puhti -palveluun