Venäläiskäryjä lisää julki - olympiamitalisteja mukana


Etusuora: 24.05.2016 17:22Yleisurheilu
Venäläiskäryjä lisää julki - olympiamitalisteja mukana
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Aiemmin päivällä uutisoitiin venäläisen korkeushypyn olympiavoittajan Anna Chicherovan kärystä Pekingin 2008 olympialaisten uusintatesteissä. Päivän mittaan nimiä on tullut lisää julki ja heidän joukossaan on muitakin olympiamitalisteja.

Muun muassa naisten 4x100 metrin viestijoukkueessa juossut Yuliya Chermoshanskaya on kärynneiden joukossa. Käryn varmentuminen tarkoittaisi Belgialle historiallista olympiavoittoa Pekingin pikaviestistä.

Myös miesten 4x400 metrin viestissä pronssia voittaneen Venäjän joukkueen Denis Alekseyev on epäiltynä. 28-vuotias Alekseyev kärähti myös vuonna 2013 dopingista ja vapautui dopingpannastaan viime kesänä.

Pekingissä pronssia estejuoksussa napannut Yekaterina Volkova kuuluu myös neljäntoista kärynneen venäläisen ryhmään. Volkova on esteiden maailmanmestari vuodelta 2007.

tass.ru
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta