Viron seitsenottelun ykkösnimi liittyi Eatonien harjoitusryhmään


Etusuora: 29.11.2015 12:26Yleisurheilu
Viron seitsenottelun ykkösnimi liittyi Eatonien harjoitusryhmään
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Etelänaapurimme Viron seitsenottelun kuumin nimi Grit Sadeiko on hakeutunut olympiavuodeksi kovaan treeniseuraan Yhdysvaltoihin, Oregoniin. Sadeiko siirtyy vastikään vuoden miesyleisurheilijaksi valitun Ashton Eatonin ja hänen ottelija-vaimonsa Brianne Theisen-Eatonin harjoitusryhmään.

Ashtonin ja Briannen blogin mukaan projekti sai alkunsa kaksinkertaisen MM-hopeamitalisti Briannen toiveesta. Hän oli jo pitkään halunnut heidän treeniryhmäänsä naispuolisen sparraajan, koska hän ei kokenut Ashtonista saamaa treeniapua optimaaliseksi.

He etsivät lähialueilta mahdollista treenikumppania, jota ei kuitenkaan löytynyt ja Eatonit ehtivät jo luovuttaa asian suhteen. Kuitenkin myöhemmin syksyllä Sadeikon manageri otti heihin yhteyttä ja kertoi Gritin olevan kiinnostunut liittymään harjoitusryhmään.

Jotkut ovat kummastelleet Eatonien päätöstä muokata harjoitusryhmäänsä olympiavuoden alla, mutta Brianne toteaa mukavuusalueelta poistumisen vain vievän eteenpäin.

26-vuotias Sadeiko on vuoden 2011 nuorten Euroopan mestari ja viime kesän Pekingin MM-kisoissa hän oli 15:s. Virolaisen ennätys kirjataan 6221. Sadeiko valittiin myös vuoden 2015 naisyleisurheilijaksi Virossa.

Näyttökuva 2015-11-29 kello 12.23.13
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta