ME-juoksija Wayde van Niekerk sairastui koronavirukseen

ME-juoksija Wayde van Niekerk sairastui koronavirukseen – vuosia odotettu paluukisa peruuntui


ME-ajan olympialaisissa juossut supertähti sairastui koronavirukseen.
Etusuora: 01.08.2020 08:41Yleisurheilu
ME-juoksija Wayde van Niekerk sairastui koronavirukseen – vuosia odotettu paluukisa peruuntui
Wayde van Niekerk. Kuva: Erik van Leeuwen / GFDL
400 metrin juoksun olympiakullan Riossa 2016 ME-tuloksella 43,03 voittanut Wayde van Niekerk on sairastunut koronavirukseen.

Etelä-Afrikkaa edustavan Niekerkin oli tarkoitus juosta huomenna Italian Triestessä 100 ja 400 metrin kisat. Niekerkin juoksuja odotettiin mielenkiinnolla, sillä loukkaantumisista kärsineen tähden edellinen kisa hänen kotimaansa ulkopuolella on tapahtunut Lontoon MM-kisoissa 2017.

Tämän vuoden helmikuussa Niekerk ehti kilpailla kotimaassa pariin otteeseen juosten muun muassa 100 metrillä hyvän ajan 10,10. Rion olympiakultansa ohella hän on saavuttanut 400 metrin MM-kullat 2015 ja 2017 sekä 200 metrin juoksussa MM-hopean 2017.

Lähde: [urlhttps://www.enca.com/sport/covid-19-wayde-van-niekerk-tests-positive-report]eNCA[/url]

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset