Yhdysvaltalaisjuoksija Ryan Baileyn tuuletus aiheuttanut ärtymystä Jamaikan leirissä

Yhdysvaltalaisjuoksija Ryan Baileyn tuuletus aiheuttanut ärtymystä Jamaikan leirissä


Etusuora: 05.05.2015 20:34Yleisurheilu
Yhdysvaltalaisjuoksija Ryan Baileyn tuuletus aiheuttanut ärtymystä Jamaikan leirissä
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Kevään mittaan maailman huippusprinttereiden leuat ovat lonksuneet poikkeuksellisen voimakkaasti. Ensiksi Usain Bolt kommentoi suhteellisen kovasanaisesti Justin Gatlinin paluuta radoilla kahden dopingkäryn jälkeen ja nyt viestijuoksin MM-kisojen tiimellyksessä saatiin uusi taistelupari.

Viikonlopun viestijuoksuissa miesten 4x100 metrillä nähtiin hieman kyseenalainen tuuletus Yhdysvaltojen Ryan Baileyn toimesta. Bailey pääsi ankkuriosuudelle reilussa johdossa, eikä Jamaikan ankkurina juossut Bolt saanut kurottua eroa umpeen. Tästä innostuneena Bailey esitti maailmalle oman kurkunleikkaaja -versionsa Boltin kuuluisasta tuuletuksesta (kuva yllä).

Bolt ei ole itse kommentoinut asiaa, mutta maanmiehensä pikajuoksija Warren Weir teki selväksi mitä mieltä hän oli tuuletuksesta. Weirin mukaan tuuletus oli halveksuva koko yleisurheilua kohtaan varsinkin kun tekijänä oli ”nobody”. Weir myös ihmetteli kuinka Bailey edes kehtasi käyttäytyä noin lajilegendaa kohtaan.

Alla vielä Baileyn ja Weirin viimeiset terveiset toisilleen Twitterissä.

Näyttökuva 2015-5-5 kello 20.41.06

 

 

 

 

Näyttökuva 2015-5-5 kello 20.41.18

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketit