Yksi kauden odotetuimmista Timanttiliigan kisoista käydään Monacossa - katso suorana ilmaiskanavalta


Monacon Timanttiliigan katsojat harvemmin joutuvat pettymään. Näin tuskin tapahtuu tälläkään kertaa.
Etusuora: 11.07.2024 08:18Yleisurheilu
Yksi kauden odotetuimmista Timanttiliigan kisoista käydään Monacossa - katso suorana ilmaiskanavalta
Kuva: Olavi Kaljunen / Trackpic
Karsten Warholm.
Monacon Stade Louis II -areena täyttyy perjantaina olympiasuosikeista. Suomalaisia ei kilpaile Monacon Timanttiliigassa.Muutama poiminta Monacon iltaan


Viime viikolla Pariisin Timanttiliigassa juostiin yksi kaikkien aikojen kovimmista miesten 800 metrin kilpailuista. Monacossa on mukana useita samoja nimiä, jotka luukuttivat huippuaikoja Pariisin kisassa. Kisassa on mukana viisi miestä, joiden kauden paras on alle 1.43.

Miesten 400 metrin aidoissa nähdään hulppea otatus, kun kolme kovaa iskevät yhteen: Alison dos Santos, Rai Benjamin ja Karsten Warholm. Miehet harvemmin kohtaavat arvokisafinaalien ulkopuolella, mutta nyt tämäkin harvinaisuus koetaan.

Naisten kolmiloikka voisi hyvinkin olla olympiafinaali osallistujalistan perusteella. Maailman kärkinimistä vain Yulimar Rojas loistaa poissaolollan, sillä hän on loukkaantunut ja kausi on paketissa. Myös naisten seiväshyppy on ladottu täyteen huippunimiä, kuten Nina Kennedy, Katie Moon ja Molly Caudery.


Monaco ja miesten 1500 metriä ovat historian saatossa olleet melkoinen kombo. Tällä kertaa kisaa tähdittää Jakob Ingebrigtsen, joka saa vastaansa muun muassa Timothy Cheruiyotin ja Yared Nugusen. Pieni pettymys on, että Eugenen Timanttiliigassa maililla Ingebrigtsenin kukistanut Josh Kerr ei ole kisassa mukana.

Illan päättää naisten 100 metriä, jossa on mukana kovia yhdysvaltalaisnimiä sekä britti Dina Asher-Smith ja viime kuussa huippuajan 10,78 kellottanut Julien Alfred. Miesten pika-aidoissa kisaa maailman ykkösnimi Grant Holloway.

Monacon kisoja voi seurata suorana MTV Sub -kanavalta perjantaina kello 21.00 alkaen. Kisoja voi katsoa myös MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta