Lentomäen MM-kisat Planicassa huipentuvat sunnuntain joukkuekisaan


Voittotaisteluun erottuu selkeästi kolme maata.
Etusuora: 13.12.2020 13:36Mäkihyppy
Lentomäen MM-kisat Planicassa huipentuvat sunnuntain joukkuekisaanVeikkaus
Planica. Photo: I, LaMasse, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons
Lentomäen joukkuekisan, pelikohteet tästä.
Kaupallinen yhteistyö: Veikkaus
Saksa, Norja ja Puola ovat etukäteen selkeät voittaja- ja mitalikandidaatit sunnuntaiseen Planican lentomäen MM-joukkuekilpailuun. Saksa lähtee kisaan joukkueella Schmid-Paschke-Eisenbichler-Geiger. Nelikko naarasi henkilökohtaisessa kisassa sijat 14, 11, 3 ja 1, Geigerin viedessä MM-kullan puolen pisteen erolla ennen Norjan Granerudia.

Norjan joukkue Tande-Forfang-Johansson-Granerud on myös väkivahva. Henkilökohtaisesta kisasta irtosivat sijat 13, 22, 5 ja 2. Puolan nelikko Zyla-Stekala-Stoch-Kubacki hyppäsi tasaisesti henkilökohtaisessa kisassa sijoittuen sijoille 7, 10, 8 ja 15.

Mikäli kärkikaksikkoon yltää joku edellä mainitun kolmikon ulkopuolelta, voidaan puhua jättiyllätyksestä.

Japanilaisista Sato on ollut Planicassa selvästi paras, kun Kobayashin vire ei ole ollut aiempien vuosien tasolla. Itävaltalaisista Planicassa on esiintynyt edukseen ainostaan Hayböck, joka oli henkilökohtaisen MM-kisan neljäs.

Kotimäessään kisaava ja usein lentomäessä menestynyt Slovenia on ollut MM-lentomäessä jättimäinen pettymys. Ainoastaan Lanisek ylsi 15 parhaan joukkoon henkilökohtaisessa kisassa.

Kahdeksan joukkueen kisassa Suomi (Kytösaho-Määttä-Nousiainen-Aalto) ja Venäjä taistelevat siitä, kumpi välttää kisan jumbosijan.

Veikkausvihjeet


Peli-idea - Supertripla 6

VoittajaSaksa, Norja
ToinenSaksa, Norja
KolmasPuola, Japani
Rivimäärä4 riviä
Rivin hinta0,80 € (minimipanoksella 0,20 €)
Peliaika päättyy13.12. klo 16:58
TVYLE 2
br>
Katso kohteet ja kertoimet
Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Lentomäen joukkuekisan, pelikohteet tästä. Rahapelaamisen ikäraja on 18 vuotta. Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi