Miesten pikakisa-trilleri perjantain iltapäivässä


Ampumahiihdon MM-kisoissa on seuraavaksi vuorossa pikakisat.
Etusuora: 11.02.2021 20:28Ampumahiihto
Miesten pikakisa-trilleri perjantain iltapäivässä
Kuva: Julia Sadykova
Veikkaus
Johannes Thingnes Bø
Miesten pikakisan, pelikohteet tästä.
Kaupallinen yhteistyö: Veikkaus
HUOM! Miesten pikakisan supertriplan jakosummaan lisätään peräti 10 000 € bonusrahaa!

Ampumahiihdon MM-kisat Pokljukassa jatkuvat perjantaina miesten pikakisalla. Naiset kilpailevat pikakisassa lauantaina.

Tilastojen valossa miesten pikakisan ennakkosuosikit saapuvat Norjasta. Maa on miehittänyt pikakisan maailmancupin kokonaiskilpailun neljä ensimmäistä paikkaa sekä samat kaverit ovat voittaneet kaikki kauden miesten pikakisat.

Pikakisan tilanne 2020/2021

#UrheilijaPisteet
1.Johannes Thingnes Bø 🇳🇴319
2.Johannes Dale 🇳🇴258
3.Sturla Holm Lägreid 🇳🇴236
4.Tarjei Bø 🇳🇴225
5.Martin Ponsiluoma 🇸🇪208
6.Sebastian Samuelsson 🇸🇪203
7.Jakov Fak 🇸🇮174
8.Quentin Fillon Maillet 🇫🇷173
9.Vetle Sjåstad Christiansen 🇳🇴173
10.Lukas Hofer 🇮🇹164


Kuten edellisvuosina on ollut tapana, niin Johannes Thingnes Bö on kisan ennakkosuosikki. Miehen hiihtovauhti on kiihtynyt jatkuvasti alkukaudesta ja ammuntatarkkuuskin on ollut hyvällä tasolla. Pieni tauko ennen MM-kisoja ei näytä vaikuttaneen miehen vauhtiin, sillä keskiviikon sekaviestin toisella osuudella mies oli omassa luokassaan hiihtovauhdissa.

Kenties kisan varmimpia nimiä kärkikahinoihin on Sturla Holm Laegreid. Lähes mykistävällä ammunatarkkuudella varustettu norjalaiskomeetta on suorittanut läpi kauden tasaisesti ja mies varmasti janoaa uransa ensimmäistä henkilökohtaista MM-mitaliaan.

Edellä mainittujen nimien lisäksi norjalaisista myös Tarjei Bö ja Johannes Dale ovat voittaneet kauden mittaan maailmancupin pikakisan.

Venäjän Alexander Loginov on usein tupannut olemaan parhaimmassa vireessä nimenomaan arvokisoissa. Venäläinen on myös pikakisan hallitseva maailmanmestari. 29-vuotias Loginov osoitti nousuvirettään tammikuussa Oberhofin normaalimatkalla, kun mies vei kisan nimiinsä nolla-ammunnalla.

Ranskalaisilla on norjalaisten tavoin nimivahva joukkue. Emilien Jacquelin kunto on hienoisesti noussut kauden mittaan, mutta paikoitellen mies on takkuillut liiaksi ammuntansa kanssa. Keskiviikon sekaviestissä Jacquelinilta nähtiin hieno osuus ja nopea ammunta, joten olisiko ranskalainen saanut kuntopiikkinsä ajoitettua juuri oikeaan paikkaan?

Viime vuoden MM-kisojen kakkosen Quentin Fillon Maillet´n kausi ei lähtenyt kummoisesti käyntiin, mutta meno on parantunut matkan varrella. Viimeisimmässä maailmancup-viikonlopussa Oberhofissa ranskalainen nousi kahteen otteeseen podiumille, joten hänellä lienee sanansa sanottavana perjantaina.

Edellä mainuttujen nimiän lisäksi kärkikahinoihin janoavat erityisesti Martin Ponsiluoma, joka metsästää uran ensimmäistä henkilökohtaista MM-mitaliaan sekä konkarit Arnd Peiffer sekä Lukas Hofer.

Suomalaisista kisassa nähdään kolmikko Tero Seppälä, Tuomas Harjula ja Olli Hiidensalo.

Pokljukan MM-kisojen aikataulut & tulokset

Veikkausvihjeet


HUOM! Miesten pikakisan supertriplan jakosummaan lisätään peräti 10 000 € bonusrahaa!

Peli-idea - Supertripla 3

VoittajaJ. Bö, Laegreid, Jacquelin
ToinenJ. Bö, Laegreid, Jacquelin, T. Bö, Ponsiluoma
KolmasJ. Bö, Laegreid, Jacquelin, T. Bö, Ponsiluoma, Peiffer
Rivimäärä48 riviä
Rivin hinta9,60 € (minimipanoksella 0,20 €)
Peliaika päättyy12.2. klo 15:28
TVYLE 2
br>
Katso kohteet ja kertoimet
Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Miesten pikakisan, pelikohteet tästä. Rahapelaamisen ikäraja on 18 vuotta. Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi