Seppälä kelpo asetelmista takaa-ajoon – Katso lähtölistat


Nove Meston ampumahiihdon maailmancupin ensimmäisen kisaviikonlopun päättää miesten takaa-ajo.
Etusuora: 07.03.2021 09:18Ampumahiihto
Seppälä kelpo asetelmista takaa-ajoon – Katso lähtölistat
Kuva: Julia Sadykova
Veikkaus
Tero Seppälä.
Miesten takaa-ajon, pelikohteet tästä.
Kaupallinen yhteistyö: Veikkaus
Ampumahiihdon maailmancupissa Nove Mestossa kilpaillaan sunnuntaina takaa-ajojen merkeissä. Miesten takaa-ajo käynnistyy kello 17:00.

Lauantain miesten sprintin voitti hieman yllättäen Simon Desthieux. Ranskalainen ylsi Pokljukassa takaa-ajossa ensimmäistä kertaa urallaan MM-mitaleille ja Nove Meston pikakisan voitto oli niin ikään miehen ensimmäinen urallaan. 29-vuotias ranskalainen on siis elämänsä iskussa, mutta sunnuntaina takaa-ajossa häntä ei voi kuitenkaan pitää suosikkina.

Lähtölistaa takaa-ajoon


Lähtölistaa

#UrheilijaEro
1.Simon Desthieux 🇫🇷00:00
2.Sebastian Samuelsson 🇸🇪+2
3.Arnd Peiffer 🇩🇪+4
4.Sturla Holm Laegreid 🇳🇴+10
5.Tarjei Bø 🇳🇴+11
6.Benedikt Doll 🇩🇪+15
7.Quentin Fillon Maillet 🇫🇷+27
8.Emilien Jacquelin 🇫🇷+30
9.Jakov Fak 🇸🇮+33
10.Eduard Latypov (ANA+37
11.Johannes Bö+39

26. Tero Seppälä +1.08
48. Tuomas Harjula +1.48

Katso: Täydet lähtölistat

Sebastian Samuelsson ja Arnd Peiffer hävisivät niukasti Desthieux´lle pikakisassa. Ero muodostui ammunnassa, jonka ranskalainen suoritti erinomaisesti. Samuelsson ja Peiffer ovat tilastojen valossa ammunnassa jonkin verran ranskalaista etevämpiä, joten kolmikko lähtee matkaan tiukoista lähtökohdista.

Edellä mainitun kolmikon takaa heti neljäntenä matkaan lähtee maailmancupin kokoniskilpailun voittoa janoava Sturla Holm Laegreid. Norjalainen ampui pikakisassa hänelle harvinaisen sakon, joten liekö viikonlopun pummit jo kasassa? Laegreid on siis erittäin varma ampuja ja pääsee erinomaisesti asetelmista matkaan ja hiihtovauhtikin on kohdillaan, joten mies on hyvin varmasti kärkinimiä myös sunnuntaina.

Quentin Fillon Maillet jatkoi hyvien sijoitusten sarjaa pikakisassa ja lähtee matkaan seitsemäntenä. Fillon Maillet omaa ehdottomasti potentiaalin aina voittoon asti. Hän oli lauantain toiseksi nopein hiihtäjä ladulla. Myös Emilien Jacquelin on vahva ehdokas nousemaan korkeimmalle korokkeelle. Nopeat hiihtäjät pääsevät matkaan muutaman sekunnin erolla toisistaan jahtaamaan kärkimiehiä.

Johannes Thingnes Bö lähtee matkaan sijalta 11., mutta ero kärkeen ei ole kuitenkaan kuin 39 sekuntia. Bölle kilpailu on todella tärkeä, sillä hän käy tiukkaa kamppailua maailmancupin voitosta Laegreidin kanssa. Bö on haparoinut tällä kaudella ammuntansa kanssa eikä häneltä löydy kuin muutamia nolla-ammuntoja koko kaudelta. Sunnuntaina miehellä ei ole varaa ottaa yhtä sakkoa enempää, mikäli mielii nousta aivan kärkijoukkoihin.

Tero Seppälä ampui pikakisassa pitkään kaivatun nolla-ammunnan, mutta harmittavasti mies kaatui kisassa ja eroa kärkeen kertyi päälle minuutti. Suomalaisista Tuomas Harjula pääsi myös mukaan takaa-ajoon ja starttaa matkaan sijalta 48. vajaat 2 minuuttia kärjen jälkeen.

Veikkausvihjeet


Peli-idea - Supertripla 5

VoittajaLaegreid, Jacquelin
ToinenLaegreid, Jacquelin, Fillon Maillet, Samuelsson, T. Bö
KolmasLaegreid, Jacquelin, Fillon Maillet, Samuelsson, T. Bö, J. Bö
Rivimäärä32 riviä
Rivin hinta6,40 € (minimipanoksella 0,20 €)
Peliaika päättyy7.3. klo 16:58
TVYLE2
br>
Katso kohteet ja kertoimet
Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Miesten takaa-ajon, pelikohteet tästä. Rahapelaamisen ikäraja on 18 vuotta. Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi