Ranska kutkuttavan parisekaviestin maailmanmestari, Suomi häntäjoukoissa


Ampumahiihdon MM-kisat jatkuivat torstaina parisekaviestillä.
Etusuora: 18.02.2021 17:00Ampumahiihto
Ranska kutkuttavan parisekaviestin maailmanmestari, Suomi häntäjoukoissa
Kuva: Julia Sadykova.
Veikkaus
Jaakko Ranta.
Parisekaviestin, pelikohteet tästä.
Kaupallinen yhteistyö: Veikkaus

Tulokset


Ampumahiihdon MM-kisat 18.2.2021


Parisekaviesti

#MaaTulos
1.Ranska36.42,4 (0+5)
2.Norja+2,8 (0+9)
3.Ruotsi+22,6 (0+8)
4.Ukraina+35,9 (0+2)
5.Italia+55,2 (1+6)
6.Itävalta+1.03,5 (1+7)
7.Saksa+1.21,2 (1+10)
8.Kanada+1.24,4 (0+6)
9.Sveitsi+1.50,2 (1+9)
10.Viro+1.56,4 (1+7)
25.Suomi (Ranta, Eder)+4.18,6 (2+16)
Ennakko ja vihje


HUOM! Miesten parisekaviestin supertriplan jakosummaan lisätään peräti 5 000 € bonusrahaa.

Pokljukan ampumahiihdot ovat ylittäneet puolivälin. Torstaina kisataan parisekaviestin merkeissä, jonka jälkeen kisoissa hiihdetään vielä lauantaina viestit ja sunnuntaina kisat päättävät yhteislähdöt.

Parisekaviestin nimekkäin joukkue on Norja, kun joukkueen molemmat hiihtäjät Johannes Thingnes Bö ja Tiril Eckhoff johtavat maailmancupia. Eckhoff on käärinyt kisoista jo kaksi kultamitalia, mutta parisekaviestiä hän ei ole urallaan arvokisoista vielä voittanut. Sen sijaan Bö on ollut voittamassa kahta edellistä sekapariviestin MM-kultaa yhdessä Marte Olsbu Röiselandin kanssa.

Ranskan joukkueeseen odotettiin paria Emilien JacquelinJulia Simon, mutta vain toinen näistä nähdään kisassa mukana, sillä hienosti kisoissa esiintynyt Jacquelin jättää parisekaviestin väliin ja hänet korvaa Antonin Guigonnat. Jacquelin poissaolo on merkittävä ja eikä Ranskaa voida pitää aivan kisan kovimpina ennakkosuosikkeina, vaikkakin Simon kuuluu matkan terävimpiin naismenijöihin.

Kun matkana on viestit ja ampumahiihdon arvokisat, niin Ruotsi on aina alleviivattava. Tällä kertaa menestys ei olisi mikään yllätys, vaan sitä odotetaan. Länsinaapurimme joukkueessa kisaavat Sebastian Samuelsson ja Hanna Öberg. Molemmat ovat jo hienosti onnistuneet kisoissa, joten he lähtevät matkaan varmasti varsin paineettomasti.

Italian joukkue koostuu nimistä Lukas Hofer ja Dorothea Wierer. Hofer oli huippuvedossa ennen Pokljukaa, mutta toistaiseksi MM-kisoissa laikat eivät ole kaatuneet yhtä mallikkaasti kuin kisojen alla. Tahmean alkukauden jälkeen Wierer vaikuttaa saavan paremmin juonesta kiinni kisa kisalta. Vaikka kaksikko ei ole liiaksi podiumilla tällä kaudella paistatellut, on maa ehdottomasti kisan ennakkosuosikkeja.

Itävallalla on asettaa kisaan kuuma kaksikko: Simon Eder ja Lisa Theresa Hauser. Molemmat ovat vakiinnuttaneet paikkansa TOP10:ssä viimeisimmissä kisoissa ja Hauser on kivunnut useasti myös podiumille asti. Itävaltalaiset ovat myös vahvoja ammunnassa, joten heiltä on lupa odottaa tasaista suoritusta. Kamppailu voitostakaan ei olisi yllätys.

Edellä mainittujen maiden lisäksi parisekaviestissä on useita muita mielenkiintoisia ja menestysnälkäisiä joukkueita, kuten Saksa (Erik Lesser & Franziska Preuss) ja Venäjä (Eduard Latypov & Evgeniya Pavlova). Suomen joukkueessa kisaavat Jaakko Ranta ja Mari Eder.

Katso: Parisekaviestin kaikki joukkueet

Veikkausvihjeet


HUOM! Miesten parisekaviestin supertriplan jakosummaan lisätään peräti 5 000 € bonusrahaa.

Peli-idea - Supertripla 2

VoittajaNorja, Itävalta
ToinenNorja, Itävalta, Ruotsi
KolmasNorja, Itävalta, Ruotsi, Ukraina, Ranska
Rivimäärä12 riviä
Rivin hinta2,40 € (minimipanoksella 0,20 €)
Peliaika päättyy18.2. klo 16:13
TVYLE2
br>
Katso kohteet ja kertoimet
Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Parisekaviestin, pelikohteet tästä. Rahapelaamisen ikäraja on 18 vuotta. Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi