Norja sekaviestin ylivoimainen ykkönen


Nove Meston sekaviestin voitti Norja.
Etusuora: 14.03.2021 12:28Ampumahiihto
Norja sekaviestin ylivoimainen ykkönen
Kuva: Julia Sadykova
Veikkaus
Marte Olsbu Røiseland
Sekaviestin, pelikohteet tästä.
Kaupallinen yhteistyö: Veikkaus

Ampumahiihto, Nove Mesto 14.3.2021


Sekaviesti

#MaaTulos
1.Norja1:01.24,1
2.Italia+1.08,7
3.Ruotsi+1.22,7
4.Ranska+1.42,3
5.Ukraina+2.16,5
6.USA+2.26,4
7.Venäjä+3.04,1
8.Itävalta+3.17,9

LAPPED Suomi


Ennakko


Aina kimurantti ja mielenkiintoinen sekaviesti käynnistää Nove Meston maailmancupkinkereiden päätöspäivän. Lähtölistat vilisevät jälleen maailmancupin huippunimiä ja suosikkien valitseminen on lähinnä makuasia.

Kuluvalla maailmancupkaudella sekaviestissä on kilpailtu vain kahdesti. Pokljukan MM-kisoissa sekaviestin kultaa juhli Norja ennen Itävaltaa ja Ruotsia. Tammikuussa Oberhofin maailmancupissa voiton vei Venäjä ennen Norjaa ja Ranskaa.

Ainoastaan Norja on siis yltänyt kolmen joukkoon kauden molemmissa sekaviesteissä. Kokoonpanolla Tiril Eckhoff-Marte Röiseland-Tarjei Bö-Johannes Bö hiihtävä Norja on luonnollisesti yksi suurimmista suosikeista myös Nove Mestossa. Tasaisen hurjasta nelikosta etenkin Eckhoff on ollut loppukaudella aivan uskomattomassa lyönnissä. MM-kisoissa pöydän putsannut Eckhoff on voittanut kaikki neljä MM-kisojen jälkeistä henkilökohtaista maailmancupkisaa.

Myös Ranska lukeutuu aina sekaviestin suosikeihin. Nelikolla Anais Chevalier-Bouchet - Justine Braisaz-Bouchet - Simon Desthieux - Quentin Fillon Maillet kisaan lähtevän joukkueen miehet ovat tällä hetkellä huippuiskussa, mutta naiset ovat olleet hieman hukassa etenkin ampumapaikalla. Uransa ensimmäisen sprinttivoiton ja sitä seuranneen takaa-ajon Nove Mestossa voittanut Fillon Maillet uhkuu hurjaa itseluottamusta ja vahvavireinen Desthieux säestää rinnalla. Mikäli ranskalaisnaiset onnistuvat edes kohtuullisesti, on Ranska valmis haastamaan Norjan taistossa voitosta.

Italialla on asettaa kisaan vahva nelikko, joka tulee varmasti taistelmaan aivan kirkkaimmista sijoista. Joukkueessa nähdään Lisa Vittozzi - Dorothea Wierer - Dominik Windisch - Lukas Hofer. Vittozzin ja windischin ammunta on ailahdellut hurjasti pitkin kautta, joten heidän panoksensa on merkittävässä roolissa sunnuntaina. Wierer ja Hofer sen sijaan ovat suoriutuneet hyvällä tasolla viime kisoissa.

Saksalaiset ovat laajalla rintamalla nostaneet päätään loppukauden kisoissa. Maan nelikko Vanessa Hinz - Denise Herrmann - Benedikt Doll - Arnd Peiffer on ehdottomasti joukkue, jolla on potentiaali aina voittoon asti.

Ruotsalaiset lähtevät kisaan kaikkea muuta kuin ykkösjoukkueellaan. Sebastian Samuelsson kisaa myöhemmin samana päivänä parisekaviestissä, kun taas Hanna Öbergiä ei nähdä laduilla lainkaan sunnuntaina. Heidän tilallaan sekaviestissä nähdään Anna Magnusson ja Jesper Nelin. Muut maan urheilijat sekaviestissä ovat Elvira Öberg ja Martin Ponsiluoma.

Ukraina on aina vahva viestijoukkue ja etukäteisoletuksissa joukkuetta ei ole syytä sulkea pois puhuttaessa edes voitosta. Joukkueessa ei ole ketään yksittäistä suurta tähteä, mutta kaikki ovat tasaisen varmoja suorittajia erityisesti penkalla.

Suomen nelikko kisaan on Mari Eder, Nastassia Kinnunen, Jaakko Ranta ja Tuomas Harjula.

Sekaviestin joukkueiden kokoonpanot


Katso: Joukkueiden kokoonpanot

Veikkausvihjeet


Peli-idea - Supertripla 3

VoittajaNorja, Ranska
ToinenNorja, Ranska, Italia
KolmasRanska, Italia, Ukraina, Saksa
Rivimäärä11 riviä
Rivin hinta2,20 € (minimipanoksella 0,20 €)
Peliaika päättyy14.3. klo 11:23
TVYLE Areena
br>
Katso kohteet ja kertoimet
Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Sekaviestin, pelikohteet tästä. Rahapelaamisen ikäraja on 18 vuotta. Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi