Millaisilla radoilla hiihdetään Gomsin maailmancupissa ja ketkä ovat suosikkeja? Katso Hiihto-studio


Maastohiihdon maailmancup jatkuu viikonloppuna Sveitsin Gomsissa kolmen päivän kisarupeamalla. Veikkauksen Hiihto-studio pureutuu viikonlopun kisoihin vedonlyönnin näkökulmasta.
Etusuora: 25.01.2024 08:52Hiihto
Millaisilla radoilla hiihdetään Gomsin maailmancupissa ja ketkä ovat suosikkeja? Katso Hiihto-studio
Kuva: Erja Pekkala (Ruka Nordic -kuvapankki)
Veikkaus
Eveliina Piippo.
Gomsin maailmancup, pelikohteet tästä.
Kaupallinen yhteistyö: Veikkaus
Sveitsin Gomsissa hiihdetään perjantaista sunnuntaihin erittäin mielenkiintoinen maastohiihdon maailmancupviikonloppu. Goms on kilpailupaikkana kilpailijoille uusi ja lajivalikoimassa on harvinaisempi tuttavuus: perjantainen 4 x 5 km sekaviesti. Lauantaina Gomsissa hiihdetään vapaan sprintit ja sunnuntaina ohjelmassa on 20 km (v) yhteislähdöt.

Iivo Niskanen jättää kisat väliin, mutta suomalaisjännitystä riittää yllin kyllin, sillä Gomsissa hiihtävät muun muassa Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski, Perttu Hyvärinen, Jasmi Joensuu, Lauri Vuorinen ja Joni Mäki.


Veikkauksen Hiihto-studio perkaa maailmancupin kilpailut vedonlyönnin näkökulmasta


Veikkauksen Hiihto-studio tarjoaa vedonlyönnistä kiinnostuneille oivallista informaatiota Gomsin kilpailuista ja pelikohteista.

”Vedonlyönnin ammattilaisen Janne Hakulisen rankingit ovat lähetyksen helmi. Niiden pohjalta on hyvä suunnitella pelejään”, studioisäntänä häärivä Sami Sundström hehkuttaa.

Reilun puolen tunnin mittaisessa Hiihto-studiossa käydään läpi myös Pitkävetokohteet ja -kertoimet sekä pohditaan muita vedonlyöntiiin liittyviä kysymyksiä. Suurennuslasin alla ovat myös kisaviikonlopun rataprofiilit. Analyysin tarjoavat hiihtomaajoukkueen valmentajat; Gomsin radat analysoivat videolla valmentajat Ville Oksanen ja Ville Maunuksela.

Katso Veikkauksen Hiihto-studion tuorein jakso tästä.

Hiihto-studio tuotetaan jokaisesta maailmancupin viikonlopusta kauden loppuun saakka. Jaksot ilmestyvät aina torstaisin, yleensä viimeistään puolen päivän jälkeen. Hiihto-studio löytyy Veikkauksen sivuilta Veikkausuutiset-mediaportaalista.

Katso kohteet ja kertoimet
Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Gomsin maailmancup, pelikohteet tästä. Rahapelaamisen ikäraja on 18 vuotta. Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi