Iivo Niskanen upeaan voittoon Lenzerheidessa

Etusuora: 29.12.2021 16:56Hiihto
Kuva: Teemu Moisio (Ruka Nordic -kuvapankki)
Iivo Niskanen.
Iivo Niskanen osoitti upeaa menoa keskiviikkona Tour de Skin osakilpailussa Lenzerheidessa.

Suomalainen kukisti 15 km perinteisen kisassa kilpakumppaninsa murskaavalla erolla, sillä kisassa toiseksi sijoittunut Alexander Bolshunov jäi suomalaisesta 19 sekuntia. Kisan kolmonen oli Pål Golberg jääden Niskasesta 25,2 sekuntia.

Niskanen dominoi kilpailua aina ensimmäisistä väliajoista lähtien.

Aikaisemmin päivällä Iivon sisko Kerttu Niskanen voitti niin ikään naisten 10 km perinteisen kilpailun ja hän myös johtaa Touria.