Jakob Ingebrigtsen juoksi Norjan ennätyksen maantievitosella

Jakob Ingebrigtsen juoksi Norjan ennätyksen maantievitosella


Norjassa kilpailtiin keskiviikkona 5 km maantiekilpailu, jossa oli mukana Ingebrigtsenin veljeskaartin jäseniä.
Etusuora: 20.05.2020 15:11Yleisurheilu
Jakob Ingebrigtsen juoksi Norjan ennätyksen maantievitosella
Kuva: NRK-kuvakaappaus.

Tulokset


#UrheilijaTulos
1.Jakob Ingebrigtsen 🇳🇴13.28
2.Henrik Ingebrigtsen 🇳🇴13.32
3.Per Svela 🇳🇴13.40
Kisan ennakkoIngebrigtsenin veljeskaartista Jakob ja Henrik tavoittelevat keskiviikkona kovia aikoja, kun kaksikko asettuu viivalle kotikaupunkinsa Sandnesin kupeessa kilpailtavaan 5 km maantiekilpailuun.

Kisassa tavoitellaan erityisesti Norjan ennätystä, mutta myös Euroopan ennätys lienee mahdollinen. Norjan maantievitosen ennätys on Sondre Nordstad Moenin nimissä 13.37, kun EE on erityisesti maastossa mainetta niittäneen ranskalaisen Jimmy Gressierin 13.18.

Jakob kärsi pienistä vaivoista hallikauden aikana ja näin ollen tämä on hänen kauden ensimmäinen kilpailunsa. Henrik nähtiin edelliskerran numerolappu rinnassa viime vuoden lokakuussa, kun hän kilpaili Norjan mestaruusmaastoissa.

Livelähetys


Keskiviikkoinen 5 km maantiekilpailu juostaan kello 21:00

Voit katsoa kilpailun alla olevasta linkistä. NRK:n mukaan lähetystä ei ole geoblokattu, mikä tarkoittaa, että lähetyksen katsominen onnistuu myös Suomesta käsin.

LIVELÄHETYS

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset