Dopinguutisia Italiasta - koheltajakävelijä kärysi jälleen


Etusuora: 22.06.2016 03:39Yleisurheilu
Dopinguutisia Italiasta - koheltajakävelijä kärysi jälleen
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Italialainen kilpakävelijä Alex Schwazer (s. 1984) on kärynnyt kielletyn lääkeaineen käytöstä. Asiasta uutisoi eilen illalla La Gazetta dello Sport -lehti. Lehti ei mainitse kävelijän käyttämää dopingainetta, mutta ilmoittaa, että näyte on annettu tänä vuonna.

Schwazerille, 50 kilometrin olympiavoittajalle 2008 ja 20 kilometrin Euroopan mestarille 2010, käry oli jo uran toinen. Ensimmäisen kerran italialainen narahti hieman ennen Lontoon olympialaisia, jolloin miehen todettiin käyttäneen EPO:a.

Taitoluistelija Carolina Kostnerin ex-poikaystävänäkin mainetta niittänyt Schwazer palasi tällä kaudella takaisin kilpailuihin. Vauhtikin oli kovaa, sillä hän voitti toukokuussa Roomassa kävelyn joukkueiden MM-kilpailuissa 50 kilometrin kisan ajalla 3.39.00.

Schwazer tähtäsi Rion olympialaisiin, jotka käryn myötä jäänevät kuitenkin väliin.
Kaupallinen yhteistyö

Verge Motorcycles on sähkömoottoripyöräilyn tulevaisuus! Verge suunnittelee, kehittää, rakentaa ja myy innovatiivisia sähköisiä moottoripyöriä. Vergellä on nyt käynnissä rahoituskierros kasvusijoituspalvelu Springvest Oyj:n kautta. Tutustu Vergeen ja sijoita sähköistyvään liikenteeseen!