Jukka Keskisalo lopetti juoksu-uransa


Etusuora: 06.02.2015 16:38Yleisurheilu
Jukka Keskisalo lopetti juoksu-uransa
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Torstaina julkaistujen yleisurheilijoille jaettavien apurahojen saajien joukosta puuttui 2000-luvun juoksutähtemme Jukka Keskisalon nimi, mikä herätti hämmennystä. Nyt Keskisalon lähipiiristä on kerrottu Ilta-Sanomille, että joensuulainen ei tavoittele enää maailman kirkkainta juoksukärkeä, vaan keskittyy perheenisän rooliin ja siviilitöiden hakuun.

Keskisalo kerkesi jo kertaalleen lopettaa juoksu-uransa Lontoon 2012 olympialaisten jälkeen. Seuraavana kesänä hän kuitenkin kilpaili Suomessa ja voitti esteissä mm. Suomen mestaruuden sekä maaottelun. Tämän jälkeen hän teki vuoden mittaisen paluun tähtäimenään Zurichin EM-kilpailut, joissa hän sijoittui kuudenneksi.

Parhaiten Keskisalo muistetaan Euroopan mestarina vuodelta 2006 Göteborgista ja samana vuonna hänet myös valittiin Vuoden urheilijaksi. Keskisalon hallussa on esteiden SE-aika 8.10,67 juostuna Zurichin Timanttiliigassa 2009.

Lähde: iltasanomat.fi
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta