Hurske hienolla ajalla kolmas Karslruhessa - Neziri tiukan finaalin kuudes


Saksan Karlsruhessa käytiin perjantai-iltana kovatasoiset yleisurheilukilpailut. Mukana oli myös kolme suomalaista aiturinaista.
Etusuora: 31.01.2020 21:04Yleisurheilu
Hurske hienolla ajalla kolmas Karslruhessa - Neziri tiukan finaalin kuudes
Kuva: Olavi Kaljunen / Trackpic
Reetta Hurske Universiadeissa Napolissa 2019
Naisten 60 metrin aitojen finaalissa juoksivat Reetta Hurske ja Nooralotta Neziri. Annimari Korte ei selvinnyt alkuillan eristä finaaliin.

Hurske juoksi kovassa seurassa upeasti kolmanneksi ajalla 8,02. Neziri oli tiukassa finaalissa kuudes vain sadasoan Hurskeen perässä – 8,03.

Kisan voittoon juoksi Tobi Amusan 7,85, joka on tämän hallikauden toiseksi kovin noteeraus maailmassa. Toinen oli Yhdysvaltalainen Christina Clemons 7,98.
Alkuerät


Naisten 60 metrin aitojen alkuerissä esiintyivät Nooralotta Neziri, Annimari Korte ja Reetta Hurske.

Ensimmäisessä erässä juoksivat Neziri ja Korte, joista vain Neziri selvitti tiensä finaaliin sijoittumalla erässään kolmanneksi hyvällä ajalla 8,06. Korte oli erän viides kohentamalla runsaasti muutaman vuoden takaista ennätystään lukemiin 8,11. Ensimmäisen erän voittoon juoksi viime vuoden Dohan MM-kisojen nelonen Tobi Amusan ajalla 7,95.

Toisessa erässä juossut Hurske oli erässään neljäs ajalla 8,07 ja selvitti tiensä finaaliin. Erän voiton vei Alina Talay ajalla 8,01.

Naisten 60 metrin aitojen finaali juostaan perjantaina kello 22:18.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta