Silja Kosonen ja Krista Tervo moukaroivat EM-finaaliin


Silja Kosonen ja Krista Tervo etenivät moukarinheiton EM-finaaliin tiistain karsinnasta.
Etusuora: 16.08.2022 15:31Yleisurheilu
Silja Kosonen ja Krista Tervo moukaroivat EM-finaaliin
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Krista Tervo
Silja Kosonen ja Krista Tervo etenivät odotetusti moukarikarsinnasta finaaliin Münchenin EM-kisoissa. Kaksikon tie keskiviikon finaaliin oli kuitenkin arveltua ohdakkeisempi, sillä finaalipaikat irtosivat karsinnan sijoilta 9 ja 11.

Kosonen heitti ensimmäisessä karsintaryhmässä parhaallaan lukemat 68,25. Tervon moukari kantoi toisessa ryhmässä parhaimmillaan lukemiin 67,80.

Pisimmälle karsinnassa heitti Azerbaijanin Hanna Skydan tuloksella 74,57. Karsintarajan 72,50 ylitti Skydanin lisäksi vain Italian MM-nelonen Sara Fantini lukemin 73,40.

Suomalaiskaksikko heittää moukarifinaalissa keskiviikkona kello 22.00. Mitalitaistoon yltäminen vaatii selvää parannusta karsinnasta, mutta siihen Kososella ja Tervolla on täydet edellytykset.

Suomen kolmas moukarinainen Sara Killinen ei yltänyt finaaliin. Hän jäi karsinnassa ilman tulosta.Katso myös: Yleisurheilun EM-kisojen ohjelma & tulokset
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta