Lähtölistat julkaistu Taivalkosken Suomen Cupiin - Iivo Niskasta lukuun ottamatta kotimaan parhammisto paikalla


Kauden toinen maastohiihdon Suomen Cupin osakilpailu on kerännyt kotimaan kärkikaartin paikalle. Vain Rukalle jo keskittyvä Iivo Niskanen puuttuu joukosta.
Etusuora: 18.11.2021 11:08Hiihto
Lähtölistat julkaistu Taivalkosken Suomen Cupiin - Iivo Niskasta lukuun ottamatta kotimaan parhammisto paikalla
Kuva: Tomi Mäkipää
Kerttu Niskanen.
Maastohiihdon Suomen Cup jatkuu 20.-21.11.2021 Taivalkoskella kauden toisella osakilpailulla. Kaksipäiväiseen Taivalkosken Suomen Cup -viikonloppuun odotettiin kotimaan kärkihiihtäjiä laajalla rintamalla, sillä kyseessä on viimeinen kisaviikonloppu ja näytönpaikka ennen Rukan maailmancup-kisoja. Kisoissa onkin mukana käytännössä koko Suomen kärkikaarti Iivo Niskasta lukuun ottamatta.

Lauantaina kisattavasta naisten perinteisen hiihtotavan sprintistä on odotettavissa kotimaisittain erittäin mielenkiintoinen kilpailu, sillä numerolapun rintaansa lauantaina pukevat kärkinaisistamme lähes kaikki. Mukana ovat muun muassa Krista Pärmäkoski, Jasmi Joensuu, Johanna Matintalo, Vilma Nissinen, Katri Lylynperä ja Anne Kyllönen.

Miesten sprintissä ei nähdä yhtä suurta tähtisikermää kuin naisissa, mutta mielenkiintoa kisasta ei silti tule puuttumaan. Paremmuudesta mittelevät lauantaina muun muassa Joni Mäki, Lauri Vuorinen, Verneri Suhonen, Lauri Lepistö ja nuorten MM-sankari Niilo Moilanen.

Sunnuntain 10/15 km perinteisen hiihtotavan kisoissa nähdään edellä mainittujen lisäksi kärkinaisistamme Kerttu Niskanen, Riitta-Liisa Roponen ja Eveliina Piippo. Miehissä sunnuntaina voittotaistossa ovat mukana Mäen lisäksi ainakin Perttu Hyvärinen ja Ristomatti Hakola.Lähtölistat Taivalkosken Suomen CupiinKatso myös: Taivalkosken Suomen Cupin ohjelma & aikataulu
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta