Perttu Hyvärinen ylivoimainen ykkönen Kainuun Talvikisoissa - Naisten kisan voitto Ukrainaan

Perttu Hyväriselle ei löytynyt vastusta Kainuun Talvikisojen lauantaisessa 15 km (v) kilpailussa. Naisten 9 km (v) kisan voitto lipsahti Ukrainaan.
Etusuora: 13.11.2021 13:40Hiihto
Kuva: Anna Välimäki (Ruka Nordic -kuvapankki)
Perttu Hyvärinen.
Kaksipäiväiset Kainuun Talvikisat käynnistyivät lauantaina vapaan hiihtotavan väliaikalähdöillä. A-maajoukkueen ja Puijon Hiihtoseuran Perttu Hyvärinen hiihti miesten 15 km kisassa odotettuun ja selvään voittoon. Toiseksi sijoittunut Japanin Hiroyuki Mirazawa hävisi voittajalle lähes 40 sekuntia. Imatran Urheilijoiden Remi Lindholm nappasi kolmannen podiumsijan 53 sekuntia Hyväriselle hävinneenä.

Naisten 9 km kisassa voiton vei suomalaisten nenän edestä Ukrainan Maryna Antsybor. Kainuun Hiihtoseuran Anni Alakoski oli toinen 9 sekuntia voittajasta ja vahvan alkukauden hiihtänyt Jämin Jänteen Josefiina Böök kolmas 18,6 sekuntia kärjestä jääneenä.

Kainuun Talvikisat jatkuvat sunnuntaina perinteisen hiihtotavan sprinteillä. Katso Kainuun Talvikisojen sunnuntain ohjelma.