Mainosta Etusuoralla edullisesti - alkuvuonna sivustollamme on vieraillut lähes 500 000 suomalaista


Etusuora: 05.03.2023 08:38Muut lajit
Mainosta Etusuoralla edullisesti - alkuvuonna sivustollamme on vieraillut lähes 500 000 suomalaista
Etusuora on vuonna 2015 perustettu verkkolehti. Tuotamme sisältöjä pääsääntöisesti hiihtolajeihin sekä yleisurheiluun.

Sivustomme on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta. Tapahtumarikkaimpina kuukausina Etusuoralle kertyy sivulatauksia reilusti yli miljoona kuukaudessa ja kävijämäärät ovat keskiarvoltaan noin 200 000 yksittäistä lukijaa / kk. Tammikuussa rikoimme kävijäennätyksemme kaikilla mittareilla, kun Etusuoralle tiensä löysi lähes 250 000 yksittäistä suomalaista kävijää.

Kävijämäärien kasvun lisäksi tavoitteenamme on lisätä myös uutissisällön määrää, jotta lukijoillamme olisi enemmän sisältöjä mitä kahlata. Tähän tarvitsemme tueksi yhteistyökumppaneita. Etsimme yhteistyökumppaneita erityisesti yleisurheilun kesäkaudeksi.

Etusuoralla mainostaminen on edullista ja pystymme tuottamaan myös tarvittavan mainosmateriaalin. Ohessa esimerkki bannerimainonnasta, kuinka yrityksesi voisi näkyä sivustollamme. Toteutamme myös artikkeli- ja sisältömainontaa sekä täysin räätälöityjä mainosratkaisuja.

Etusuoran kautta tavoitat myös kansainväliset urheilun ystävät, sillä Etusuora tarjoaa nyt sisältöä myös ruotsiksi ja englanniksi. Tulevaisuudessa panostamme näihin sisältöihin entistä vahvemmin.

Jos koet, että yrityksenne palvelut, tuotteet tai esimerkiksi tapahtumien mainonta sivustollamme osuisi kohderyhmäänne hyvin, niin ole toki yhteydessä. Mietitään yhdessä sopiva tapa aloittaa yhteistyö.


Sähköposti: mainonta(at)etusuora.com
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta