Testaa tietämyksesi yleisurheilun MM-kisoista Etusuoran kisavisassa!


Tunnetko MM-kisojen historian kuin omat taskusi? Ovatko vanhat tulokset, tilastot ja ennätykset kirkkaana mielessäsi? Etusuoran MM-kisavisa pistää MM-kisatuntemuksesi koetukselle.
Veijo Vaakanainen: 25.09.2019 11:43Yleisurheilu
Testaa tietämyksesi yleisurheilun MM-kisoista Etusuoran kisavisassa!
Allyson Felix on MM-kisahistorian menestyneimpiä urheilijoita. Kuva: Erik van Leeuwen [GFDL or GFDL], via Wikimedia Commons
MM-kisavisan 12 kysymystä testaavat laaja-alaisesti osaamisesi yleisurheilun MM-kisojen historiasta. Kysymykset liittyvät esimerkiksi kisahistorian menestyneimpiin urheilijoihin, tiukimpiin voittotaistoihin sekä takavuosien suomalaisedustajiin. Kysymykset eivät ole helppoja ja vain MM-kisahistorian tarkasti tunteva onnistuu saavuttamaan täydet pisteet.

Oletko siis valmis testaamaan, oletko MM-kisojen veteraani vaiko kokemusta hakemaan lähtevä noviisi? Tee alla oleva kisavisa ja haasta myös kaverisi ja tuttavasi taistoon siitä, kenellä yleisurheilun MM-kisahistoria on parhaiten hallussa!


Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta