Iivo Niskanen torjui venäläisrintaman ja hiihti voittoon Oloksen leirikisassa

Oloksen FIS Tykkikisat oli tarkoitus järjestää kuluvana viikonloppuna, mutta kilpailut peruttiin koronaviruksen takia. Sunnuntaina Oloksella kilpailtiin kuitenkin kovatasoiset leirikilpailut perinteisellä hiihtotavalla.
Etusuora: 15.11.2020 13:48Hiihto
Kuva: K. Kantola
Miesten kisassa kovinta kyytiä piti Iivo Niskanen, joka hiihti ylivoimaiseen voittoon 10 km perinteisellä. Toiseksi sijoittunut Alexey Chervotkin jäi Niskasesta 38 sekuntia ja kisan kolmonen Alexander Bolshunov 41 sekuntia.

Naisten kisassa voittoon hiihti Venäjän Natalia Nepryaeva. Suomen Kerttu Niskanen jäi Nepryaevasta vain sekunnin ja sijoittui toiseksi. Saksan Katharina Hennig oli kisan kolmas kaksi sekuntia kärkinaista perässä.

Niskaset ovat ilmoittautuneet ensi viikonlopun Taivalkosken Suomen Cupin osakilpailuun.