Iivo Niskanen hurjassa iskussa Oloksella - murskasi Bolshunovin ja kumppanit

Iivo Niskanen jyräsi muut Oloksen perinteisen kympillä.
Etusuora: 16.11.2019 12:23Hiihto
Iivo Niskanen. Photo: Granada [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons
Iivo Niskanen esitti Oloksen Tykkikisojen perinteisen 10 km kisassa häikäisevän hiihdon. Kuopiolainen jätti muut taakseen hirmueroilla.

Kilpailussa toiseksi sijoittunut Alexander Bolshunov jäi Niskasesta lähes 40 sekuntia. Bolshunov voitti perjantaina Oloksella käydyn perinteisen sprinttikilpailun, johon Niskanen ei osallistunut.

Kisassa kolmanneksi hiihti Perttu Hyvärinen – eroa kärkimies Niskaseen kertyi päälle minuutin.

Ristomatti Hakola, Antti Ojansivu ja Juho Mikkonen eivät startanneet päivän kilpailuun.

Aikaisemmin lauantaina hiihdettiin myös naisten perinteisen välilähtökilpailu, jossa Krista Pärmäkoski sijoittui toiseksi ja voiton vei Natalia Nepryaeva.