Oulun otteluissa tutut suosikit ennakkoon vahvoilla


Etusuora: 21.07.2016 16:22Yleisurheilu
Oulun otteluissa tutut suosikit ennakkoon vahvoilla
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Miesten ja naisten otteluissa tutut nimet taistelevat Suomen mestaruuksista.

Miesten 10-ottelu vaikuttaa kaksinkamppailulta Elmo Savolan ja Juuso Hassin välillä. Kaksikko on kauden noteerauksissa muita selvästi edellä, eikä etukäteen vaikuta kovinkaan todennäköiseltä, että joku tämän kaksikon kykenisi Oulussa lyömään. Kovimman haasteen Savolalle ja Hassille luultavimmin tarjoaa Thomas Barrineau, joka on ennätysvertailussa porukan kovin (7762). Kauden tuloksissa Barrineau on kuitenkin kaksikkoa selvästi perässä. Mielenkiintoista on ilman muuta myös nähdä, kykeneekö Otto Ylöstalo kampeamaan itsensä mukaan mitalikahinoihin.

Naisten 7-ottelussa Heikkisen kaksoissiskokset Jutta ja Hertta ottivat viime vuonna historiallisen kaksoisvoiton Porissa. Tämän kauden tilastokärki on suvereeniin tapan viime vuoden mestari Jutta. Hertta ei puolestaan ole kuluneen kesän aikana vielä otellut, mutta kuulunee siitä huolimatta mitalisuosikeihin yhdessä Miia Kurpan sekä Henna Palosaaren kanssa. Paluuta kilpakentille tekevä Elisa Kirvesniemi on myös syytä pistää merkille osallistujalistasta. Naisten ottelun taso kokee pienoisen kolauksen, sillä samaan aikaan Puolassa kisattavissa nuorten MM-kisoissa ottelee kaksi täysin potentiaalista Kalevan kisojen mitalistia: Maria Huntington ja Jessica Rautelin.

Naisten 7-ottelu starttaa perjantaina ja miesten 10-ottelu lauantaina.
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta