Kristian Pulli rikkoi 8 metriä Genevessä


Sveitsin Genevessä kilpailee lauantaina neljä suomalaista.
Etusuora: 11.06.2022 18:27Yleisurheilu
Kristian Pulli rikkoi 8 metriä Genevessä
Kuva: Olavi Kaljunen / Trackpic
Kristian Pulli.
AtletiCAGenève-yleisurheilutapahtumassa kilpailee lauantaina neljä suomalaisurheilijaa.

Kristian Pulli hyppäsi pituudessa hienosti tuloksen 800, joka oikeutti kilpailussa toiseen sijaan. Pulli oli kilpaillut tällä ulkoratakaudella kerran aikaisemmin, jolloin tulokseksi kirjattiin 775.

Pituukisan voitti Henry Frayne 810.

Voit katsoa Pullin sijoituksen yleisurheilun MM-kisojen rankingista

Daniel Kosonen kilpaili keskiviikkona Motonet GP:ssä Espoossa ja hyppäsi korkeudessa kauden parhaansa 216. Vain parin välipäivän jälkeen Tampereen Pyrinnön suojatti oli jo tulessa Genevessä, jossa tulokseksi kirjattiin 215. Kosonen oli korkeuskisan viides. Kisan voitti Loic Gasch 227.

Helena Leveelahti viskasi kiekon lukemiin 55,29, joka on hänen kauden paras. Leveelahti oli kisan neljäs. Voittaja Izabela da Silva heitti tuloksen 60,85.

Viivi Lehikoinen juoksee 400 metrin aidat vielä myöhemmin tänä iltana. Lehikoisen piti juosta jo kello 18:40, mutta kilpailun aikataulu on myöhässä.

AtletiCAGenèven yleisurheiluilta näytetään suorana lähetyksenä Vinco Sport-palvelusta, jonka käyttö voi vaatii rekisteröitymisen.

Voit seurata AtletiCAGenèven tuloksia reaaliajassa tapahtuman livetulospalvelusta
Kaupallinen yhteistyö

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Puhdin suosituin testipaketti, Puhti-terveystarkastus antaa monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi.

  • Kaikki testit helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä
  • Selkeä ja edullinen hinnoittelu
  • Näytteenotto käy hetkessä ja tulokset yleensä jo seuraavana päivänä Oma Puhti -palveluun