Ei ne tulokset, vaan IG-seuraajat – Pikakiituri Samuelssonilta mielenkiintoinen päivitys sponsoririntamalta


Samuli Samuelsson kertoi sosiaalisessa mediassa kuulumisistaan sponsoririntamalla.
Etusuora: 16.07.2020 13:26Yleisurheilu
Ei ne tulokset, vaan IG-seuraajat –  Pikakiituri Samuelssonilta mielenkiintoinen päivitys sponsoririntamalta
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Pikajuoksija Samuli Samuelsson on piikannut tällä kaudella huippuaikoja.

Kauden avauskisassaan Ikaalisten Urheilijoiden suojatti kellotti 100 metrillä huippuajan 10,28, joka on miehen uusi ennätys. Keskiviikon Motonet GP:ssä mies hurjasteli jälleen hienon ajan vastatuuleen 10,40, mikä oli Samuelssonin mukaan yksi elämänsä parhaimmista juoksuista tuuliolosuhteet huomioiden.

Valitettavasti Samuelssonin tulokset eivät paina vaakakupissa sponsoririntamalla. Miehen tuoreimman sosiaalisen median päivityksen mukaan urheilijan tukemiseksi vaaditaan tiettyjä seuraajamääriä sosiaalisessa mediassa, eikä niinkään tuloksia juoksuradoilla.

Samuelssonin päivitys on aiheuttanut aktiivista keskustelua Twitterissä. Alta löydät myös Samuelssonin päivityksen asiasta.

Samuelssonin sosiaalisen median tilit:

Instagram

Facebook

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🚨 SOS 🚨 Lukekaa koko teksti! Eilen 10,40 (-1.3) Lahdessa. Elämäni parhaimpia juoksuja ottaen vastatuulen huomioon 😇 Vaikka taso on selkeästi noussut ja Suomen Ennätys (10,21) hieman jo kolkuttelemassa huippu olosuhteissa, ei näillä tosiaankaan ole sponsorikuvioihin mitään merkitystä. Laitoin s-postia tällä viikolla lisäravinnefirmalle, jonka tuotteita olen käyttänyt monen vuoden ajan ja kysyin, olisiko mahdollista tehdä jonkinlaista yhteistyötä, jos vain heitä kiinnostaisi. Vastaus oli, että minimivaatimuksena on heillä vähintään 10 tuhatta aktiivista seuraajaa instagram-tilillä, jos edes lähetään sopimusta miettimään. Eli ei tässä voi muuta kuin todeta, että jos todella haluatte taloudellista helpotusta urheilu-urallenne, älkää MISSÄÄN nimessä miettikö, että parantamalla urheilusuoritusta saisitte nykypäivänä parempaa tukea. Eli ei muuta kuin kaikki svaippaamaan, haippaamaan, laikkaamaan ja subscraippaamaan mun ig-tili ja facebook-urheilijasivu, vain silloin esimerikiksi @mnutritionfi voi alkaa kiinnostumaan 😎 Ja jos joku teistä jo omaa sen 10t seuraajaa, niin laittakaa ihmeessä viestiä. Jos saisitte sopimuksen aikaan, niin voitaisiin neuvotella meidän välisestä sopimuksesta 🙈 📸 @villekaskivirta

Henkilön Samuli Samuelsson (@samulisamuelsson) jakama julkaisu
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta