Tähtien Kisat ennakkosyynissä


Etusuora: 01.02.2015 21:11Yleisurheilu
Tähtien Kisat ennakkosyynissä
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Maanantaina Tampereen Pirkkahallissa käydään perinteiset Tähtien Kisat. Samalle ne polkaisevat käyntiin ensi viikon kovien kotimaisten hallikisojen putken. Myöhemmin viikolla vuorossa ovat Botnia Games Vaasassa sekä JKU:n uusi hallikisa Jyväskylä Indoor Games. Tampereella starttilistat vilisevät kotimaan kärkinimiä. Ohessa tulee pieni ennakko huomisen kisoista.

Miehet

60m: Mukana on tukku kärkisprinttereitä. Mielenkiintoisia otatuksia on luvassa kun Visa Hongisto, Ville Myllymäki ja Lauri Kirkkola kohtaavat järjestävän seuran Olli Rantasen sekä nuoren Ville Aarnivalan.

100m: Satasella on mukana suurin piirtein sama nippu miehiä. Myllymäki ei ole listoilla tällä matkalla, mutta mukana on Pyrinnön oma Jani Koskela sekä Kouvolan Urheilijoiden Markus Skyttä.

400m: Viime kesän tämän matkan Suomen mestari Ville Lampinen kohtaa Jani Koskelan. Mielenkiintoista on nähdä myös Ville Aarnivala sekä Jaakko Laakso tällä matkalla.

1500m: Kisan osanottajalista on lyhyt. Vain kolme juoksijaa on mukana. Jaakko Laakso on tämänkin matkan listoilla. Vastassa on Turun Urheiluliiton nuori lupaus Kennedy Charicha.

300m aidat: Don-Zheni Ekoebve, Valtteri Toimela sekä Joni Vainio-Kaila lienevät tämän erikoisen hallilajin ennakkoon kovimmat nimet.

Seiväs: Seipäässä on mukana kova nippu, kun mukana ovat Jere Bergius, Eemeli Salomäki, Samuli Järvelä, Jouni Marjaniemi, Perttu Korhonen sekä Olli Rannikko.

Kolmiloikka: Ville Mylläri sooloilee kolmiloikkapaikalla.

Kuula: Paukkuuko 20 metrin raja kun Arttu Kangas astelee rinkiin. Mukana kisassa on myös Conny Karlssonin suojatti Tomas Söderlund.

Naiset

60m: Hyvässä vedossa oleva Nooralotta Neziri kohtaa Milja Thuresonin, Jonna Berghemin, Jenni Jokisen sekä Reetta Hurskeen.

100m: Satasella sama porukka kasassa.

800m: Ari Suhosen suojatti Sara Kuivisto on juoksun ehdoton ennakkosuosikki. Mukana juoksussa ovat myös Pyrinnön omat juoksijat Roosa Lahtisen johdolla.

60m aidat: Reetta Hurske on tämän juoksun suurin suosikki.

Kuula: Kuulassa Niina Kelo astelee rinkiin kilpailun ennakkoon kovimpana nimenä.

 
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta