Therese Johaug juoksee Oslossa 11. kesäkuuta

Therese Johaug juoksee Oslossa 11. kesäkuuta


Therese Johaugin osallistuminen Oslon Timanttiliigan korvaavaan Impossible Games –yleisurheilutapahtumaan on varmistunut.
Veijo Vaakanainen: 25.05.2020 13:53Yleisurheilu
Therese Johaug juoksee Oslossa 11. kesäkuuta
Therese Johaug. Kuva: Granada [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons
Therese Johaugin osallistumisesta Oslon Bislettillä 11. kesäkuuta järjestettäviin Impossible Games –kilpailuihin on huhuttu jo tammikuusta lähtien. Tänään osallistuminen kuitenkin varmistui, kun kilpailun järjestäjät ilmoittivat huomisen lehdistötilaisuuden osallistujat ja tässä joukossa oli mukana myös Johaug.

Vielä ei kuitenkaan ole selvää, minkä matkan Johaug kisoissa juoksee. Kisojen johtaja Steinar Hoen ei halua kertoa Johaugin osallistumisesta tarkemmin ennen huomista lehdistötilaisuutta, mutta toteaa VG:lle, että ”voitte spekuloida niin paljon kuin haluatte, mutta voin luvata, että erehdytte”.

Impossible Games –kilpailuihin osallistuu suurin osa Norjan parhaista yleisurheilijoista, kuten Karsten Warholm ja Jakob Ingebrigtsen. Tapahtumissa juostaan paljon tavallisesta poikkeavia matkoja, kuten 200 metrin aitajuoksu, ja kilpailujen järjestelyissä otetaan tarkasti huomioon voimassa olevat määräykset koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Lähde: vg.no

Katso myös: Johaug tavoittelee 10 000 metrillä MM-rajaa - Oslossa edessä mielenkiintoiset kilpailut

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset