Topi Raitanen onnistui mainiosti torstaina maantiekisassa Pohjois-Irlannissa.
Etusuora: 14.02.2019 22:53Yleisurheilu
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Topi Raitanen
Topi Raitanen juoksi torstaina huippuajan Pohjois-Irlannin Armaghin 5 kilometrin maantiekisassa. Raitanen voitti kilpailun ja kellotti ajaksi 13.43! Aika on myös maineikkaan kilpailun reittiennätys.

Kilpailussa Raitanen juoksi kärkiryhmässä koko matkan, mutta nappasi kärkisijan vasta pitkällä loppusuoralla ja juoksi vahvalla kirillä muilta karkuun.

Raitanen kilpaili myös viime vuonna samassa kilpailussa, jolloin loppuaika oli 14.21 ja sijoitus 22:s.

Raitanen on ilmoittautunut tulevan viikonlopun SM-hallien 3000 metrille.

Myös Arttu Vattulainen ja Ossi Kekki olivat suomalaisista kisassa mukana. Vattulainen nappasi sijan 18. ajalla 14.12 ja Kekki oli kisan 47:s ajalla 14.30.

Muokattu: Aika korjattu 13.43