Turner Washingtonin hieno kuulakaari - Etusuora.com

Kiekonheiton maailmanmestarin poika latasi kovan kuulakaaren


Yhdysvaltalainen Turner Washington pukkasi mukavan kuulakaaren viikonloppuna Teksasissa.
Etusuora: 17.02.2021 12:03Yleisurheilu
Kiekonheiton maailmanmestarin poika latasi kovan kuulakaaren
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Lubbockissa järjestetyissä hallikisoissa Turner Washingtonin viimeinen työntö kantoi lukemiin 21,85. Juuri 22 vuotta täyttänyt amerikkalainen paransi aiempaa ennätystään peräti 0,78 metriä.

Washingtonin tulos on Yhdysvaltain yliopistourheilujärjestelmän NCAA:n uusi halliennätys. Tällä kaudella hallissa ovat työntäneet paremmin vain Ryan Crouser (22,82 halli-ME) ja Joe Kovacs (22,05).

Turner Washingtonin isä Anthony Washington oli 1990-luvulla menestynyt kiekonheittäjä. Sevillassa 1999 maailmanmestaruuden voittanut Anthony sijoittui neljänneksi Atlantan olympialaisissa 1996 ja heitti samana vuonna ennätyksensä 71,14. Turner Washingtonin kiekonheittoennätys miesten 2 kg:n välineellä on 56,50.

Lähde: azcentral

Varaa kisamatka yleisurheilun MM-kisoihin Budapestiin!


Lähde yleisurheilun 2023 MM-kisoihin Budapestiin ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä! Kannusta suomalaisia ja siivitä urheilijamme huippusuorituksiin!

Kokenut matkanjärjestäjä Kon-Tiki Sport Travel järjestää Budapestin MM-kisoihin kolme matkaa. Ensimmäinen matka kattaa koko kisarupeaman, toinen matka kisojen ensimmäisen puoliskon ja kolmas matka kisaviikon toisen puoliskon.

Kon-Tikin matkapaketitLue myösKatso kaikki uutiset