Uraansa paketoivaa Borzakovskia tarjotaan Venäjän yleisurheilijoiden päävalmentajaksi


Etusuora: 31.01.2015 20:36Yleisurheilu
Uraansa paketoivaa Borzakovskia tarjotaan Venäjän yleisurheilijoiden päävalmentajaksi
Kuva: Olavi Kaljunen/Trackpic
Puolimailerilegenda Juri Borzakovski päättää komean uransa sunnuntaina Moskovassa järjestettävissä kisoissa. Borzakovski ei kuitenkaan jouda vielä eläkkeelle, sillä hänestä ollaan leipomassa dopingskandaaleissa ryvettyneen Venäjän yleisurheiluliiton seuraavaa päävalmentajaa.

Venäjän yleisurheiluliiton presidentti Valentin Balakhnichev on kertonut All Sportille antamassaan haastattelussa, että "Borzalla" on vahva kannatus liiton päävalmentajan tehtäviin. Edellinen päävalmentaja Valentin Maslakov erosi aiemmin tammikuussa venäläisurheilijoihin kohdistuneiden dopingpaljastusten seurauksena. Balakhnichev on erityisen vakuuttunut Borzakovskin vankasta kokemuksesta, auktoriteetista ja intohimosta urheilua kohtaan.


Saa nähdä, löytääkö puhtaan maineen omaava Borzakovski ryhtiä Venäjän sekoilujen keskellä rämpivään yleisurheiluun.

lähde: dailymail.co.uk
Kaupallinen yhteistyö

Verge Motorcycles on sähkömoottoripyöräilyn tulevaisuus! Verge suunnittelee, kehittää, rakentaa ja myy innovatiivisia sähköisiä moottoripyöriä. Vergellä on nyt käynnissä rahoituskierros kasvusijoituspalvelu Springvest Oyj:n kautta. Tutustu Vergeen ja sijoita sähköistyvään liikenteeseen!