Venlojen Viesti 2019: Jatkaako Tampereen Pyrintö hurjaa voittokulkuaan?


42. Venlojen viesti juostaan lauantaina Kangasalan Heponiemen todella haastavissa maastoissa. Raskas ja hidaskulkuinen maastopohja sekä haastavat rinteet tarjoavat vaativia suunnistuksellisia haasteita.
Lauri Linnainmaa: 14.06.2019 21:59Suunnistus
Venlojen Viesti 2019: Jatkaako Tampereen Pyrintö hurjaa voittokulkuaan?Veikkaus
Venla Harju (kesk.) juhlimassa Tiomilan voittoa Tampereen Pyrinnön kanssa (https://www.10mila.se/index.php/fi/)
Etusuora.com:in Jukolan viesti-viikonlopun Venla-ennakko nostaa esiin Venlojen viestin kuumimmat ennakkosuosikit sekä terävimmät haastajat. Tampereen Pyrintö janoaa Tiomilan murskavoiton jatkoksi ykkössijaa myös Jukolan viestistä. Haastava maasto tarjoaa kuitenkin yllätysmahdollisuuksia kisan loppuun asti.

Katso Venlojen viestin tulokset

Osuudet

OsuusMatkaAikaVaihtoaika
1.5,8-5,9km40min14:40
2.5,5-5,7km37min15:17
3.7,1-7,3km50min16:07
4.7,8-7,9km53min17:00


Venlojen viesti 2019 - suosikit


23-Tampereen Pyrintö


1. Lotta Karhola
2. Simona Aebersold
3. Saila Kinni
4. Venla Harju

Tampereen Pyrintö tyrmäsi muut joukkueet Tiomilassa ja tulee varmasti jatkamaan siitä mihin jäi. Koko joukkue on maailmancupin perusteella todella kovassa kunnossa ja tuntee tämän maastotyypin paremmin kuin kukaan, joten Veikkauksen pelimuoto voitaisiin vaihtaa voittajavedosta voittomarginaalin veikkaamiseen. Laji on kuitenkin suunnistus ja vielä viimeiselläkin osuudella voi maailman parhaille tapahtua vaikka mitä, joten annetaan muillekin mahdollisuus.

1-Stora Tuna


1. Tilda Östber
2. Magdalena Olsson
3. Julia Jakob
4. Tove Alexandersson

Stora Tuna voitti viime vuonna, kun Tove Alexandersson lähti kaukaa, mutta ei toivottoman kaukaa, ankkuriosuudelle ja nosti joukkueensa voittoon. Kevään Tiomilassa matka oli liian pitkä, mutta huomattavasti lyhyemmässä Venlojen viestissä ero kärkeen voi Toven startatessa olla hyvinkin kiinni otettavissa, varsinkin kun Tove voitti viikkoa aikaisemmin maailmancupin kaikki osakilpailut näytöstyyliin. Etusuora.comin veikkaus on, että ankkuriosuudella Stora Tuna saavuttaa kaikki muut joukkueet, mutta Tampereen Pyrintö on liian kaukana ja Stora Tuna on maalissa toisella sijalla.

15-Halden SK 1


1. Sabine Hauswirth
2.Kine Hallan Steiwer
3. Elena Roos
4. Marika Teini

Halden SK:lla jäi viime vuonna melko kauas kärjestä, mutta tänä vuonna joukkue on erittäin vahva ja ankkuri Marika Teini maailmancupin perusteella kovassa kunnossa. On mielenkiintoista nähdä miten Teini pystyy vastaamaan ankkuriosuuden taistelussa.

7-Koovee


1. Evely Kaasiku
2. Johanna Hulkkonen
3. Miia Niittynen
4. Svetlana Mironova

Pyrinnön lisäksi on vaikea veikata selkeitä suosikkeja Venlojen viestin top3:een. Etusuora.com nostaa kolmospaikalle Kooveen, joka on jälleen vahvistunut naisten puolella. Kooveen naiset ovat hyvässä kunnossa, taitavat kyseisen maaston ja ovat vahva suosikki voittotaisteluun asti.

Haastajat


5-Alfta-Ösa OK


1. Galina Vinogradova
2. Josefine Heikka
3. Irina Nyberg
4. Natalia Gemberle

Alfta-Ösa OK nähdään varmasti kärkitaistelussa ja ankkuri Gemberle on ollut kovassa kunnossa. Hän ei kuitenkaan ole kovin ennakkosuosikki tämän vuoden Jukolan maastoissa ja näin ollen Alfta-Ösa jää niukasti Top3:n ulkopuolelle

3-MS Parma


1. Anastasia Rydnaya
2. Anni Heikkonen
3. Tiia Istolahti
4. Maija Sianoja

Viime vuonna MS Parma oli hieman yllättäen kolmas, mutta tänä vuonna joukkuetta voidaan jopa odottaa Top3:een.

12-SK Pohjantähti


1. Anna Haataja
2. Heini Wennman
3. Sofia Haajanen
4. Sari Anttonen

SK Pohjantähti on monena vuonna hätyytellyt kärkisijoja, mutta jättipotti on ottamatta. Joukkue on jälleen tasainen ja kaikkien onnistuessa Pohjantähti voi hätyytellä kärkipaikkoja.

22-Fredrikstad SK 1


1. Marianne Riddervold Kahrs
2. Marie Olaussen
3. Marianne Andersen
4. Kamilla Olaussen

Halden SK:n ohella kova norjalainen on Fredrikstad SK, jolla on tasaisen vahva joukkue ja Kamilla Olaussen on ankkuri joka pystynee haastaamaan lähes kaikkia muita.

Juttua muokattu 15.6.2019 klo 8.40: Lisätty Halden SK ja Fredrikstad Venlojen viestin suosikkeihin

Vihjeet Veikkauksen peleihin


Supertripla 2


Supertriplassa haetaan Venlojen viestin kärkikolmikkoa oikeassa järjestyksessä. Tampereen Pyrintöä on pelattu voittajaksi kirjoitushetkellä vain 36%, joka on mielestämme selvästi alakanttiin. Uskomme Pyrinnön vievän voiton ja Stora Tunan nousevan myös palkintopallille. Mikäli Stora Tuna jäisi kolmanneksi ja toiseksi sijoittuisi joku yllättäjähauistamme, on tarjolla varsin suuria kertoimia.

Peli-idea 1

VoittajaTampereen Pyrintö
ToinenStora Tuna
KolmasKoovee 1, Alfta-Ösa 1, MS Parma 1, SK Pohjantähti 1, Halden SK
Rivimäärä4 riviä
Rivin hinta0,80 € (minimipanoksella 0,20 €)
Peliaika päättyy15.6. klo 13:58
TVYLE 2
Katso kohteet ja kertoimet

Peli-idea 2

VoittajaTampereen Pyrintö
ToinenKoovee 1, Alfta-Ösa 1, MS Parma 1, SK Pohjantähti 1
KolmasStora Tuna
Rivimäärä4 riviä
Rivin hinta0,80 € (minimipanoksella 0,20 €)
Peliaika päättyy15.6. klo 13:58
TVYLE 2
Katso kohteet ja kertoimet

Voittajaveto 1


Voittajavedossa haetaan yksinkertaisesti Venjojen viestin voittajaa. Tampereen Pyrintö saa kirjoitushetkellä yli kolmen kerrointa voitosta, joka napataan kyllä hymyssä suin peleihin. Kerrointa kannattaa tarkkailla, sillä se saattaa sukeltaa selvästi alemmas kun kilpailun alku lähestyy.

Peli-idea

VoittajaTampereen Pyrintö
Rivimäärä1 rivi
Rivin hinta1,00 € (minimipanoksella 0,20 €)
Peliaika päättyy15.6. klo 13:58
TVYLE 2

Katso kohteet ja kertoimet