Shokkiuutinen - Iivo Niskanen ei lähde Tour de Skille


Iivo Niskanen on päättänyt jättää Tour de Skin väliin.
Etusuora: 29.12.2020 11:45Hiihto
Shokkiuutinen - Iivo Niskanen ei lähde Tour de Skille
Kuva: Touho Häkkinen
Iivo Niskanen.
Suomen joukkueeseen nimetty Iivo Niskanen ei hiihdäkään Tour de Skillä. Yksi kiertueen suurimmista suosikeista teki tiukan päätöksen punnittuaan osallistumistaan monesta näkökulmasta.

”Punnitsimme asiaa monelta kantilta, plussia ja miinuksia on varmasti yhtä paljon. Lähtökohtaisesti Tour pitää hiihtää kokonaan ja olon tulee olla varma. Urheilullisesti tuloksen tekemiseen olisi varmasti ollut hyvät mahdollisuudet, mutta toisaalta terveysriskejä on olemassa. Päätin jatkaa kautta päätähtäin edellä, MM-kisojen ehdoilla ja niitä vaarantamatta”, sanoo Niskanen Hiihtoliiton tiedotteessa.

Niskanen jatkaa harjoittelua kotimaassa. Suomen miesten joukkueessa hiihtävät Niskasen vetäytymisen jälkeen Ristomatti Hakola, Verneri Suhonen, Markus Vuorela, Lauri Lepistö ja Juho Mikkonen. Jo aiemmin Joni Mäki ja Perttu Hyvärinen päättivät jättää lähtemättä kiertueelle ja jäivät kotimaahan harjoittelemaan MM-kisoja silmällä pitäen.

Lähde: Hiihtoliitto

Katso myös:
Kaupallinen yhteistyö

Katso huippuyleisurheilua suorana yksinoikeudella MTV Katsomo+ Urheilu -palvelusta! Näet muun muassa kovimmat hallikisat ja Timanttiliigan osakilpailut kaudella 2024 ainoastaan MTV Katsomo+ Urheilusta.

MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen sisältyvät:

  • Timanttiliiga, World Athletics Indoor Tour ja World Athletics Continental Tour
  • Liiga, Mestis ja muu jääkiekko
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja muu jalkapallo
  • MM-ralli, NFL, ATP-tennis ja paljon muuta