Adidas Juoksukengät & Lenkkarit | Katso Parhaat 2020

Adidas juoksukengät & lenkkarit


Adidas on maailman tunnetuimpia ja suurimpia urheiluvälinevalmistajia. Se on tunnettu myös laadukkaista juoksukengistä ja lenkkareista.
Adidakselta löytyy hyvin laaja valikoima juoksukenkä- ja lenkkarimalleja sekä miehille että naisille. Esimerkiksi urheilukauppa Sportamoren valikoimasta löytyy yli 400 erilaista Adidaksen juoksukenkää. Seuraavassa muutamia esimerkkejä Adidaksen suosituista juoksukengistä. Jokainen sivuillamme esitelty Adidaksen juoksukenkä on Etusuora.com:n testaama tai jos näin ei ole, olemme erikseen maininneet asiasta.

Esittelemme tällä sivulla seuraavat Adidaksen juoksukengät:

Adidas Adizero Boston 8 – Matkalle kuin matkalle


Pohditko kenkävalintaa Pegasuksen ja Bostonin välillä? Boston on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi Adidaksen suosituimmaksi kengäksi. Verrattuna esimerkiksi Pegasukseen, on Boston rakenteeltaan hieman kevyempi eikä niin tukevan oloinen, mikä tekee Bostonista nopeamman. Kenkä sopiikin ehkä hieman paremmin vauhtiharjoituksiin ja kisoihin, kuin Pegasus. Pegasuksen tavoin Boston on neutraalijuoksukenkä.

Verrattuna Niken mallistoon sopii Boston hieman kapeampi lestiselle juoksijalle. Boston 8 on kuitenkin hieman leveämpi lestisen oloinen kuin edeltäjänsä Boston 7; erityisesti kengän kärkipään (varpaiden alue) on tilavampi. Boston 8 voisi suositella kovempiin harjoituksiin sekä kisoihin kaikille juoksijoille. Mikäli ei kaipaa suurta vaimennusta, sopii kenkä myös päivittäiseen harjoitteluun.

StadiumAdidas W ADIZERO BOSTON 8

Adidas W ADIZERO BOSTON 8

139,00 €

Tutustu & osta!


Adidas Adizero Boston 8 testissä
Adidas Adizero Adios 4 – Budjettiin sopiva huippuvalinta


Ennen Niken ”superkenkien” ilmestymistä Adidaksen Adizero Adios oli se kenkä, joka lähes poikkeuksetta nähtiin suurten maratonien voittajien jalassa. Adioksen 3 -mallin kengällä juostiin myös maailmanennätys ennen Eliud Kipchogen ja Nike Vaporfly 4%:n saapumista markkinoille.

Mihin Adizero Adios sopii parhaiten? Mikäli suunnittelet Adios 4:n ostamista perusharjoitteluun, niin emme suosittele. Adios 4 on selkeä kisakenkä matalammalla dropilla (10mm) kuin esimerkiksi Vaporfly 4%. Droppi on kuitenkin selkeäksi kisakengäksi kohtalaisen suuri, minkä takia valinta on hyvä mm. akillesvaivoista kärsiville. Adiokset ovat hieman Niken kisakenkiä kapealestisemmät, mikä on kenkävalinnassa huomioitava seikka.

Selkeä ero verrattuna Niken "superkenkiin" näkyy hintalapussa: Adios 4:n saat yli puolet halvemmalla.

Adidas Adizero Adios 4 testissä
Stadium
Adidas W SOLAR BOOST ST 19

Adidas W SOLAR BOOST ST 19

159,00 €

Tutustu & osta!
Adidas M PULSEBOOST HD

Adidas M PULSEBOOST HD

139,00 €

Tutustu & osta!